Meret - Kai Myrberg

maapallon siniset kasvot

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Myrberg, Kai - Leppäranta, Matti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 210

Lisätiedot

Merien nykytila ja tulevaisuus ovat päivittäin esillä tiedotusvälineissä. Merien hyötykäyttöön ja likaantumiseen sekä ilmastonmuutokseen liittyvät tekijät voivat saada aikaan pysyviä ja peruuttamattomia muutoksia erityisesti rannikoilla asuvien ihmisten elämään maapallon joka puolella. Merien merkityksestä huolimatta niiden perusominaisuuksista, fysiikasta ja ympäristöongelmista sekä eri tekijöiden välisistä vuorovaikutuksista ei ole ollut tarjolla suomalaista yleisesitystä. Meret paikkaa tämän tietoaukon ja tarjoaa kattavat perustiedot muun muassa valtamerien topografiasta, virtauksista, jääoloista, ekologiasta sekä meren ja ilmakehän yhteispelistä. Kirjassa esitellään myös käytännön kannalta tärkeitä sovelluksia aaltovoimaloista tsunamivaroituksiin. Professori, tietokirjailija Kai Myrberg ja professori Matti Leppäranta ovat julkaisseet aiemmin sekä yleistajuisia että tieteellisiä teoksia meristä.

Lisätiedot

Kuvaus Merien nykytila ja tulevaisuus ovat päivittäin esillä tiedotusvälineissä. Merien hyötykäyttöön ja likaantumiseen sekä ilmastonmuutokseen liittyvät tekijät voivat saada aikaan pysyviä ja peruuttamattomia muutoksia erityisesti rannikoilla asuvien ihmisten elämään maapallon joka puolella. Merien merkityksestä huolimatta niiden perusominaisuuksista, fysiikasta ja ympäristöongelmista sekä eri tekijöiden välisistä vuorovaikutuksista ei ole ollut tarjolla suomalaista yleisesitystä. Meret paikkaa tämän tietoaukon ja tarjoaa kattavat perustiedot muun muassa valtamerien topografiasta, virtauksista, jääoloista, ekologiasta sekä meren ja ilmakehän yhteispelistä. Kirjassa esitellään myös käytännön kannalta tärkeitä sovelluksia aaltovoimaloista tsunamivaroituksiin. Professori, tietokirjailija Kai Myrberg ja professori Matti Leppäranta ovat julkaisseet aiemmin sekä yleistajuisia että tieteellisiä teoksia meristä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Tähtitieteellinen yhdistys Ursa
Tekijä Myrberg, Kai - Leppäranta, Matti
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 0357-7937
Sivumäärä 210
ISBN 9789525985207
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8355977
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat hydrologia, ilmakehä, ilmasto, ilmastonmuutokset, luonnononnettomuudet, merentutkimus, meret, merialueet, meriekologia, meriensuojelu, merijää, meritiede, merivesi, merivirrat, tietokirjallisuus, Hydrologia
Alanimike 8355977

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Meret

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot