Meri-olkalaukku

69,00 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Kansityyppi: muu
 • Kieli: suomi

Lisätiedot

Syvänsininen olkalaukku aitoa, ylellistä nahkaa. Ajattoman tyylikäs 22,5 x 18 cm kokoinen laukku on juuri sopivan kokoinen niin päivä- kuin iltakäyttöön ja se sopii juhlapukeutumiseen ja arkifarkkujen seuraksi. Vetoketjullinen ulko- ja sisätasku, säädettävä olkahihna.

Lisätiedot

Kuvaus Syvänsininen olkalaukku aitoa, ylellistä nahkaa. Ajattoman tyylikäs 22,5 x 18 cm kokoinen laukku on juuri sopivan kokoinen niin päivä- kuin iltakäyttöön ja se sopii juhlapukeutumiseen ja arkifarkkujen seuraksi. Vetoketjullinen ulko- ja sisätasku, säädettävä olkahihna.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Magnus Paul
Sidosasu muu
ISBN 6438184043225
Tilausnumero 4829358
Alanimike 4829358

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Meri-olkalaukku
  Arvostelija Evitaon 20.4.2018
  Väri olisi jjuuri se mitä haen, mutta olisi hyvä, jos laukuista näyetttäisiin useampi kuva ja kerrottaisiin tarkemmin lokerikot ja ihan oikeasti mitä sinne mahtuu. Eli sisäkuva ja myös molemmat ulkopinnat kiitos!! Esim. täytyy tietää ennen osto mahtuuko laukkuun raha-/korttikukkaro, silmälasikotelo, puhelin, nenäliinoja ja onko erikseen bussikortille ja avaimille oma vetoketjullinen tai nepparilla oleva lokero jne mahdolliselle muulle tavaralle, kuten astmapiipulle (kun esim. teatterissa/konsertissa on hajuvesi"pulloja" aika paljon, niin tarvii saada sellainenkin apu mukaan.
 • Arvostelu
  Kauniin sininen laukku
  Arvostelija Lukija Karjalastaon 25.1.2018
  Pidin laukusta, se on sinisenä juuri sopiva sekä arkeen että pieneen juhlaan, mutta kuvassa ei näy että toisella puolen on todella näyttävä vetoketju taskunsuussa. Olen käyttänyt laukkua laukkua vetoketju päälläpäin jotta se ei tarttuisi vaatteisiin -liekö näin päin tarkoitettukin käytettäväksi?

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Meri-olkalaukku

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot