Metsästäjän terveysoppi - Sauli Laaksonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

114,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Laaksonen, Sauli
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 300

Lisätiedot

- Metsästäjän terveysoppi on kansainvälisesti ainutlaatuinen perusteos metsästyshygieniasta. - Käsitteeseen sisältyvät riistaeläinten perusbiologia ja ekologia sekä riistan sairaudet ja niiden aiheuttajat. - Tärkeä osa metsästyshygieniaa on eläinten sairauksien aiheuttamien muutoksien ja niistä mahdollisesti ihmisille aiheutuvien riskien tunnistaminen ja näiden riskien pienentäminen. - Metsästystapa, saaliin käsittelyn oikeat tekniikat, lahtivajahygienia ja turvallinen riistaruoan valmistus ovat olennainen osa metsästyshygieniaa. - Kirjan ainutlaatuinen kuvamateriaali ja kirjoittaja Sauli Laaksosen elävät vesivärimaalaukset havainnollistavat kirjan sisällön käsinkosketeltavaksi. - Kirjoittajan poikkeuksellisen syvä kokemus aiheesta ja vuosien materiaalinkeruu sekä laaja kansainvälinen yhteistyö tekevät kirjasta mukaansatempaavan luontoelämyksen. - Kirjan kantava teema on ihmisen ja luonnon hyvinvoinnin voimakas vuorovaikutus, One Health, yhteinen terveys. - Kaikki luonnossa tapahtuvat muutokset heijastuvat ihmiseen. - Sauli Laaksonen on kuusamolainen riistaeläinten terveydenhoitoon erikoistunut eläinlääkäri ja Helsingin yliopiston hirvieläinsairauksien dosentti. - Erityisen lähellä Laaksosen sydäntä on niin tuotanto-, harraste- kuin luonnonvaraisten eläinten hyvinvointi. - Laaksonen on kokenut metsästäjä ja tunnettu koirankasvattaja. Kirja on jokaisen metsästäjän ja luonnossa liikkujan perusteos. - Koulutetun metsästäjän perusteos.

Lisätiedot

Kuvaus - Metsästäjän terveysoppi on kansainvälisesti ainutlaatuinen perusteos metsästyshygieniasta. - Käsitteeseen sisältyvät riistaeläinten perusbiologia ja ekologia sekä riistan sairaudet ja niiden aiheuttajat. - Tärkeä osa metsästyshygieniaa on eläinten sairauksien aiheuttamien muutoksien ja niistä mahdollisesti ihmisille aiheutuvien riskien tunnistaminen ja näiden riskien pienentäminen. - Metsästystapa, saaliin käsittelyn oikeat tekniikat, lahtivajahygienia ja turvallinen riistaruoan valmistus ovat olennainen osa metsästyshygieniaa. - Kirjan ainutlaatuinen kuvamateriaali ja kirjoittaja Sauli Laaksosen elävät vesivärimaalaukset havainnollistavat kirjan sisällön käsinkosketeltavaksi. - Kirjoittajan poikkeuksellisen syvä kokemus aiheesta ja vuosien materiaalinkeruu sekä laaja kansainvälinen yhteistyö tekevät kirjasta mukaansatempaavan luontoelämyksen. - Kirjan kantava teema on ihmisen ja luonnon hyvinvoinnin voimakas vuorovaikutus, One Health, yhteinen terveys. - Kaikki luonnossa tapahtuvat muutokset heijastuvat ihmiseen. - Sauli Laaksonen on kuusamolainen riistaeläinten terveydenhoitoon erikoistunut eläinlääkäri ja Helsingin yliopiston hirvieläinsairauksien dosentti. - Erityisen lähellä Laaksosen sydäntä on niin tuotanto-, harraste- kuin luonnonvaraisten eläinten hyvinvointi. - Laaksonen on kokenut metsästäjä ja tunnettu koirankasvattaja. Kirja on jokaisen metsästäjän ja luonnossa liikkujan perusteos. - Koulutetun metsästäjän perusteos.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Wazama Media
Tekijä Laaksonen, Sauli
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 300
ISBN 9789526801605
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 21619184
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat bakteeritaudit, eläintaudit, hygienia, loistaudit, metsästys, myrkytykset, riistaeläimet, riistatalous, sienitaudit, tietokirjallisuus, vierasaineet, virustaudit, Metsästys
Alanimike 21619184

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Metsästäjän terveysoppi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot