Metsäviestintä nyt - Mikko Häyrynen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Häyrynen, Mikko
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 112

Lisätiedot

Metsäviestinnässä tulee hallita sekä vanhat medianhoitotavat että verkon uudet kanavat. Kirjassa käsitellään perusasiat tiedotteen laatimisesta kriisiviestintään. Mitä teet kun media lähestyy, miten lähestyt mediaa. Vinkit haastatteluun, tiedotustilaisuuteen, radio- ja televisioesiintymiseen, metsäretkiin, asiakaslehtiin.Verkkoviestintä heiluttaa vanhaa mediaa ja muuttaa myös metsäviestintää. Facebook, Twitter, YouTube, blogi ovat oikein käytettyinä voimakkaita viestintävälineitä. Kirja kertoo kuinka hyödyntää sosiaalista mediaa, kuinka hallita sen riskejä. Milloin tarvitaan yhteisömanageria?Ajatuksiaan metsäviestinnästä kertovat mm. Mikael Pentikäinen, viestinnän suunnittelija Hannes Mäntyranta, viestintäjohtaja Lauri Peltola, yrittäjä Eeva Punta, viestintäasiantuntija Aino Ässämäki, toiminnanjohtaja Markku Vaario ja kaupunkimetsien hoitaja Tommi Granholm.Kirja on kirjoitettu etenkin niille metsäalan ammattilaisille, jotka viestivät oman työn ohessa. Käytännöllinen teos soveltuu sekä organisaatioille että yksityisille henkilöille, jotka haluavat parantaa viestintäosaamistaan.

Lisätiedot

Kuvaus Metsäviestinnässä tulee hallita sekä vanhat medianhoitotavat että verkon uudet kanavat. Kirjassa käsitellään perusasiat tiedotteen laatimisesta kriisiviestintään. Mitä teet kun media lähestyy, miten lähestyt mediaa. Vinkit haastatteluun, tiedotustilaisuuteen, radio- ja televisioesiintymiseen, metsäretkiin, asiakaslehtiin.Verkkoviestintä heiluttaa vanhaa mediaa ja muuttaa myös metsäviestintää. Facebook, Twitter, YouTube, blogi ovat oikein käytettyinä voimakkaita viestintävälineitä. Kirja kertoo kuinka hyödyntää sosiaalista mediaa, kuinka hallita sen riskejä. Milloin tarvitaan yhteisömanageria?Ajatuksiaan metsäviestinnästä kertovat mm. Mikael Pentikäinen, viestinnän suunnittelija Hannes Mäntyranta, viestintäjohtaja Lauri Peltola, yrittäjä Eeva Punta, viestintäasiantuntija Aino Ässämäki, toiminnanjohtaja Markku Vaario ja kaupunkimetsien hoitaja Tommi Granholm.Kirja on kirjoitettu etenkin niille metsäalan ammattilaisille, jotka viestivät oman työn ohessa. Käytännöllinen teos soveltuu sekä organisaatioille että yksityisille henkilöille, jotka haluavat parantaa viestintäosaamistaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Metsäkustannus
Tekijä Häyrynen, Mikko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 112
ISBN 9789526612478
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8356415
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat joukkoviestintä, mediataidot, metsäala, metsätalous, tiedotus, tietokirjallisuus, verkkoviestintä, viestintä, Metsätalous
Alanimike 8356415

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Metsäviestintä nyt

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot