Mielen ruokaa - Sinikka Piippo

ravinnon vaikutus muistiin, jaksamiseen ja henkiseen tasapainoon

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Piippo, Sinikka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 286

Lisätiedot

Tämä kirja kertoo, miten ruoka ja sen eri ainesosat vaikuttavat mieleemme. Se selvittää, miten aivot, hermosto ja muisti toimivat ja millaisia ruoka-aineita ja lisäravinteita tarvitsemme ylläpitääksemme ja parantaaksemme muistiamme ja kognitiivisia kykyjämme. Kasvit ja ravinto vaikuttavat terveyteemme kokonaisvaltaisesti. Oikealla ravinnolla voi myös helpottaa stressiä, ahdistusta, masennusta, uupumusta ja unettomuutta. Teos esittelee suuren määrän mieleen positiivisesti vaikuttavia marjoja, yrttejä, mausteita ja monia muita ruoka-aineita. Kirja on korvaamaton käytännön opas kaikille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja henkistä jaksamistaan.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja kertoo, miten ruoka ja sen eri ainesosat vaikuttavat mieleemme. Se selvittää, miten aivot, hermosto ja muisti toimivat ja millaisia ruoka-aineita ja lisäravinteita tarvitsemme ylläpitääksemme ja parantaaksemme muistiamme ja kognitiivisia kykyjämme. Kasvit ja ravinto vaikuttavat terveyteemme kokonaisvaltaisesti. Oikealla ravinnolla voi myös helpottaa stressiä, ahdistusta, masennusta, uupumusta ja unettomuutta. Teos esittelee suuren määrän mieleen positiivisesti vaikuttavia marjoja, yrttejä, mausteita ja monia muita ruoka-aineita. Kirja on korvaamaton käytännön opas kaikille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja henkistä jaksamistaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Piippo, Sinikka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 286
ISBN 9789523120259
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 5 5. p
Tilausnumero 7887781
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat aivot, Alzheimerin tauti, elintavat, ennaltaehkäisy, hedelmät, henkinen hyvinvointi, juomat, kasvit, kognitiiviset prosessit, marjat, muisti, muistisairaudet, ravinto, ravintoaineet, ravitsemus, ruoka-aineet, terveyden edistäminen, terveys, terveysvaikut
Alanimike 7887781

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mielen ruokaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot