Mielen voima - Reijo A. Kauppila

suggestiot opetuksessa ja ohjauksessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kauppila, Reijo A.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 220

Lisätiedot

Oppiminen ei ole vain tietoinen tapahtuma. Tietoinen on se osa oppimista, joka näkyy helposti ulkonaisesti. Oppimisessa sisäiset prosessit antavat mahdollisuuksia ja tukevat oppimista. Joskus opintoja kohtaavat alitajuiset esteet, joihin pääsee vaikuttamaan parhaiten suggestioiden avulla. Suggestiot ovat toimineet ihmisen mielen virittäjinä ja oppimisen apuna koko ihmisen vaikean ja pitkän kehitystien varrella. Tässä kirjassa keskitytään tarkastelemaan suggestiota oppimisprosessin eri alueilla. Kirjassa on yksityiskohtaisia ohjeita myös siihen, kuinka itsesuggestiivinen harjoitus etenee. Teos on jatkoa Kauppilan suositulle kirjalle Opi ja opeta tehokkaasti. Teoksesta on hyötyä opettajille, kouluttajille, valmentajille ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Kuvaus Oppiminen ei ole vain tietoinen tapahtuma. Tietoinen on se osa oppimista, joka näkyy helposti ulkonaisesti. Oppimisessa sisäiset prosessit antavat mahdollisuuksia ja tukevat oppimista. Joskus opintoja kohtaavat alitajuiset esteet, joihin pääsee vaikuttamaan parhaiten suggestioiden avulla. Suggestiot ovat toimineet ihmisen mielen virittäjinä ja oppimisen apuna koko ihmisen vaikean ja pitkän kehitystien varrella. Tässä kirjassa keskitytään tarkastelemaan suggestiota oppimisprosessin eri alueilla. Kirjassa on yksityiskohtaisia ohjeita myös siihen, kuinka itsesuggestiivinen harjoitus etenee. Teos on jatkoa Kauppilan suositulle kirjalle Opi ja opeta tehokkaasti. Teoksesta on hyötyä opettajille, kouluttajille, valmentajille ja opiskelijoille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Kauppila, Reijo A.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 220
ISBN 9789524514712
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8450261
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat K-kirjat, suggestio, oppiminen, opetus, ohjaus, oppimisprosessi, motivaatio, vuorovaikutus, oppimispsykologia, kognitiivinen psykologia, mielikuvat, psyykkinen valmennus, itsesuggestio, hypnoosi
Alanimike 8450261

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mielen voima

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot