Mielensäpahoittajan hiihtokirja - Tuomas Kyrö

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

14,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
Jäsenhinta: 5,95 €
  • Tekijä: Kyrö, Tuomas
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 108

Lisätiedot

Mielensäpahoittajan hiihtokirja kuuluu jokaisen Suomen kansalaisen treenikassiin. Mielensäpahoittaja kertoo totuuden urheilusankareistamme, vapaasta ja perinteisestä sekä oikeasta voitelusta. Hiihtokirja virittää suomalaisen hiihto- ja lukukansan Lahden 2017 MM-kisojen tunnelmaan. Taskuun mahtuva teos sisältää kisaoppaan. "Hiihtäjän tarkoitus on mennä metsään. Ja metsästäkin eteenpäin, järven jäille, vieraille maille. Metsästä palatessaan hänellä on oltava jotain tarpeellista mukanaan. Karhu, emäntä, uusia tietoja ja taitoja, mausteita taikka harvinaisesta turkiksesta tehty hattu. Kilpahiihdossa metsään menneen hiihtäjän pitää tulla takaisin kultamitalin kanssa. Vähintään on tehtävä talven paras hiihto."

Lisätiedot

Kuvaus Mielensäpahoittajan hiihtokirja kuuluu jokaisen Suomen kansalaisen treenikassiin. Mielensäpahoittaja kertoo totuuden urheilusankareistamme, vapaasta ja perinteisestä sekä oikeasta voitelusta. Hiihtokirja virittää suomalaisen hiihto- ja lukukansan Lahden 2017 MM-kisojen tunnelmaan. Taskuun mahtuva teos sisältää kisaoppaan. "Hiihtäjän tarkoitus on mennä metsään. Ja metsästäkin eteenpäin, järven jäille, vieraille maille. Metsästä palatessaan hänellä on oltava jotain tarpeellista mukanaan. Karhu, emäntä, uusia tietoja ja taitoja, mausteita taikka harvinaisesta turkiksesta tehty hattu. Kilpahiihdossa metsään menneen hiihtäjän pitää tulla takaisin kultamitalin kanssa. Vähintään on tehtävä talven paras hiihto."
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Kyrö, Tuomas
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 108
ISBN 9789510421284
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 3201841
Asiasanat hiihto, hiihtäjät, huumori, kotimainen kaunokirjallisuus, sukset, suksien voitelu, suomalaiset, suomalaisuus, urheilukilpailut, valmistus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3201841

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mielensäpahoittajan hiihtokirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot