Mieli ja terveys -

ilon ja muutoksen psykologiaa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 205

Lisätiedot

Tässä kirjassa suomalaiset asiantuntijat kirjoittavat psyyken ja terveyden yhteyksistä ja kuvaavat erilaisia terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen keinoja. Punaisena lankana on voimavaralähtöisyys ja myönteinen ajattelu - jopa ilo ja onnellisuus. Terveyttä ja hyvinvointia lähestytään psykofysiologisesta, ympäristöpsykologisesta, traumapsykologisesta, työpsykologisesta ja taloustieteellisestä näkökulmasta. Terveyden edistämistä käsittelevien artikkeleiden teemoja ovat mm. terveyskäyttäytymistä selittävät mallit, sydänterveyttä suojaavat tekijät ja kehitysvammaisten psyykkisen hyvinvoinnin edistäminen. Kuntoutusta tarkastellaan lasten tarkkaavaisuushäiriöiden ja skitsofreniapotilaiden psykososiaalisen kuntoutuksen näkökulmasta. Psykoterapiatutkimusta valotetaan kuvaamalla masennuksen hoitoa kognitiivisin ja käyttäytymisterapeuttisin keinoin sekä mielikuvien käyttöä terapeuttisen vaikuttamisen keinoina. Teos on kirjoitettu psyykkisen hyvinvoinnin kysymyksistä kiinnostuneille. Se soveltuu hyvin kurssikirjaksi yliopistoissa ja korkeakouluissa psykologian, sosiaalityön ja terveydenhuollon opintoihin. Se tarjoaa selkeässä muodossa uutta tutkimukseen pohjautuvaa tietoa kuntoutuksen, psykoterapian ja psyykkisen hyvinvoinnin alueelta Teos on kirjoitettu Tampereen yliopiston psykologian professori Markku Ojasen eläkkeelle siirtymisen kunniaksi.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä kirjassa suomalaiset asiantuntijat kirjoittavat psyyken ja terveyden yhteyksistä ja kuvaavat erilaisia terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen keinoja. Punaisena lankana on voimavaralähtöisyys ja myönteinen ajattelu - jopa ilo ja onnellisuus. Terveyttä ja hyvinvointia lähestytään psykofysiologisesta, ympäristöpsykologisesta, traumapsykologisesta, työpsykologisesta ja taloustieteellisestä näkökulmasta. Terveyden edistämistä käsittelevien artikkeleiden teemoja ovat mm. terveyskäyttäytymistä selittävät mallit, sydänterveyttä suojaavat tekijät ja kehitysvammaisten psyykkisen hyvinvoinnin edistäminen. Kuntoutusta tarkastellaan lasten tarkkaavaisuushäiriöiden ja skitsofreniapotilaiden psykososiaalisen kuntoutuksen näkökulmasta. Psykoterapiatutkimusta valotetaan kuvaamalla masennuksen hoitoa kognitiivisin ja käyttäytymisterapeuttisin keinoin sekä mielikuvien käyttöä terapeuttisen vaikuttamisen keinoina. Teos on kirjoitettu psyykkisen hyvinvoinnin kysymyksistä kiinnostuneille. Se soveltuu hyvin kurssikirjaksi yliopistoissa ja korkeakouluissa psykologian, sosiaalityön ja terveydenhuollon opintoihin. Se tarjoaa selkeässä muodossa uutta tutkimukseen pohjautuvaa tietoa kuntoutuksen, psykoterapian ja psyykkisen hyvinvoinnin alueelta Teos on kirjoitettu Tampereen yliopiston psykologian professori Markku Ojasen eläkkeelle siirtymisen kunniaksi.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Tampere University Press
Toimittaja Punamäki, Raija-Leena - Nieminen, Pirkko - Kiviaho, Matti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1457-9421
Sivumäärä 205
ISBN 9789514473678
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10829737
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ADHD, henkinen hyvinvointi, ilmeet, ilo, kehitysvammaiset, kuntoutus, luonnonympäristö, masennus, mielikuvat, onnellisuus, psykososiaalinen kuntoutus, psykososiaaliset tekijät, psykoterapia, skitsofrenia, sydän- ja verisuonitaudit, terveyskäyttäytyminen,
Alanimike 10829737

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mieli ja terveys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot