Miesten koulussa - Seppo Laakso

kolmen sukupolven kokemuksia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Laakso, Seppo
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 127

Lisätiedot

Isoisä, isä ja pojanpoika, kolmen sukupolven miehet, eivät ole eläneet päivääkään yhtä aikaa kaikki kolme. Jokaiselle heistä oma aika on ollut erilainen kuin edeltäjiensä. Niinpä myös se, mitä miesten kouluksi kutsutaan, on merkinnyt heille hyvin erilaista vaihetta elämässä. Silti siinä on myös paljon samaa. Yhä edelleen nuorille miehille armeijan harmaisiin astuminen merkitsee usein ensimmäistä irtiottoa kotoa itsenäistymisen tiellä. Tämä kirja koostuu kirjailija-psykoterapeutti Seppo Laakson ja hänen poikansa Olli Laakson ajatusten vaihdosta siltä ajalta, jonka Laakson perheen nuorin vietti Suomen puolustusvoimissa. Laajempaa perspektiiviä ja syvyyttä heidän vuoropuheluunsa tuovat otteet isoisä Aleksi Laakson sota-ajan päiväkirjoista. Hänen vuoden mittaiseksi luultu asevelvollisuusaikansa kun venyi vuosiksi talvi- ja jatkosodassa. Tämä kirja on tarkoitettu asevelvollisuusikään ehtineille nuorille miehille, heidän isilleen ja isoisilleen. Myös, äidit, vaimot ja tyttöystävät, jotka odottavat heitä kotirintamalla, voivat kirjaan tutustumalla saada arvokasta lisäymmärrystä.

Lisätiedot

Kuvaus Isoisä, isä ja pojanpoika, kolmen sukupolven miehet, eivät ole eläneet päivääkään yhtä aikaa kaikki kolme. Jokaiselle heistä oma aika on ollut erilainen kuin edeltäjiensä. Niinpä myös se, mitä miesten kouluksi kutsutaan, on merkinnyt heille hyvin erilaista vaihetta elämässä. Silti siinä on myös paljon samaa. Yhä edelleen nuorille miehille armeijan harmaisiin astuminen merkitsee usein ensimmäistä irtiottoa kotoa itsenäistymisen tiellä. Tämä kirja koostuu kirjailija-psykoterapeutti Seppo Laakson ja hänen poikansa Olli Laakson ajatusten vaihdosta siltä ajalta, jonka Laakson perheen nuorin vietti Suomen puolustusvoimissa. Laajempaa perspektiiviä ja syvyyttä heidän vuoropuheluunsa tuovat otteet isoisä Aleksi Laakson sota-ajan päiväkirjoista. Hänen vuoden mittaiseksi luultu asevelvollisuusaikansa kun venyi vuosiksi talvi- ja jatkosodassa. Tämä kirja on tarkoitettu asevelvollisuusikään ehtineille nuorille miehille, heidän isilleen ja isoisilleen. Myös, äidit, vaimot ja tyttöystävät, jotka odottavat heitä kotirintamalla, voivat kirjaan tutustumalla saada arvokasta lisäymmärrystä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Katharos
Tekijä Laakso, Seppo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 127
ISBN 9789525957181
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8355787
Asiasanat asepalvelus, jatkosota, miehet, muistelmat, sota-aika, sotilaat, sukupolvet, talvisota, tietokirjallisuus, varusmiehet, varusmiespalvelus, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8355787

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Miesten koulussa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot