Mihin Jumalaa tarvitaan? - Timothy Keller

uskon ja skeptisyyden vuoropuhelua

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Keller, Timothy
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 336

Lisätiedot

Kirja on suunnattu ihmisille, jotka etsivät Jumalaa mutta eivät pidä kristinuskoa vakavasti otettavana vaihtoehtona. Keller käsittelee yleisimmät vastaväitteet ja myös perustelee hyvin, miksi hänen mielestään kristinusko on tänäkin päivänä vakuuttava maailmankatsomus. Yksi kirjan pääväittämistä on, että jokainen maailmankatsomus pohjautuu perimmältään uskomuksiin, joita ei voi todistaa kokemuksella tai järjellä kenelläkään ei ole suoraa kosketusta absoluuttiseen totuuteen, vaan jokainen tarkastelee maailmaa osana omaa, usein alitajuista esiymmärrystään ja maailmankatsomustaan. Keller on huomannut, että monet ihmiset toimivat "ikään kuin Jumala olisi olemassa", vaikka väittävät etteivät usko häneen.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on suunnattu ihmisille, jotka etsivät Jumalaa mutta eivät pidä kristinuskoa vakavasti otettavana vaihtoehtona. Keller käsittelee yleisimmät vastaväitteet ja myös perustelee hyvin, miksi hänen mielestään kristinusko on tänäkin päivänä vakuuttava maailmankatsomus. Yksi kirjan pääväittämistä on, että jokainen maailmankatsomus pohjautuu perimmältään uskomuksiin, joita ei voi todistaa kokemuksella tai järjellä kenelläkään ei ole suoraa kosketusta absoluuttiseen totuuteen, vaan jokainen tarkastelee maailmaa osana omaa, usein alitajuista esiymmärrystään ja maailmankatsomustaan. Keller on huomannut, että monet ihmiset toimivat "ikään kuin Jumala olisi olemassa", vaikka väittävät etteivät usko häneen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Keller, Timothy
Kääntäjä Sevon, Marja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 336
ISBN 9789524755078
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8351279
Asiasanat tietokirjallisuus, Jumala, usko, epäily, skeptisismi, apologetiikka, kristinusko, Jumala-käsite Jumalan toiminta
Alanimike 8351279

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mihin Jumalaa tarvitaan?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot