Mikä ikä? - Kaarina Hakkarainen

10-14-vuotiaat seurakuntalaisina

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hakkarainen, Kaarina - Vappula, Katri
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Seurakunnan toiminnassa 10-14-vuotiaat ovat usein väliinputoajia. Lapsi- ja varhaisnuorisotyön kautta tavoitetaan paremmin nuorempia ikäluokkia, nuorisotyö taas keskittyy rippikoulun jälkeiseen aikaan. Mutta millaista väkeä oikeastaan ovat nykyajan 10-14-vuotiaat? Mitä heille kuuluu? Minkälaiset asiat kiinnostavat heitä, mihin he käyttävät aikaansa? Entä millaista toimintaa seurakuntien kannattaa järjestää, jos heidät halutaan mukaan? Mitä muissa seurakunnissa on jo tehty? Näihin ja moniin muihin ajankohtaisiin kysymyksiin vastaa Mikä ikä? Kirja julkaistaan yhteistyössä PTK - poikien ja tyttöjen keskuksen ja Kirkkohallituksen kanssa. KAARINA HAKKARAINEN on helsinkiläinen varhaisnuorisotyöntekijä ja kirjailija. Hän on kirjoittanut muun muassa teokset Matkalla kirkkovuoteen (2014), Kiitos lahjoistasi. Seurakuntalaisen rukouskirja (2013), Seurakunta ja koulu (2012), Helmeilyä (2009). Helsinkiläinen KATRI VAPPULA on pappi ja työskentelee Kirkkohallituksessa varhaisnuorisotyön asiantuntijana.

Lisätiedot

Kuvaus Seurakunnan toiminnassa 10-14-vuotiaat ovat usein väliinputoajia. Lapsi- ja varhaisnuorisotyön kautta tavoitetaan paremmin nuorempia ikäluokkia, nuorisotyö taas keskittyy rippikoulun jälkeiseen aikaan. Mutta millaista väkeä oikeastaan ovat nykyajan 10-14-vuotiaat? Mitä heille kuuluu? Minkälaiset asiat kiinnostavat heitä, mihin he käyttävät aikaansa? Entä millaista toimintaa seurakuntien kannattaa järjestää, jos heidät halutaan mukaan? Mitä muissa seurakunnissa on jo tehty? Näihin ja moniin muihin ajankohtaisiin kysymyksiin vastaa Mikä ikä? Kirja julkaistaan yhteistyössä PTK - poikien ja tyttöjen keskuksen ja Kirkkohallituksen kanssa. KAARINA HAKKARAINEN on helsinkiläinen varhaisnuorisotyöntekijä ja kirjailija. Hän on kirjoittanut muun muassa teokset Matkalla kirkkovuoteen (2014), Kiitos lahjoistasi. Seurakuntalaisen rukouskirja (2013), Seurakunta ja koulu (2012), Helmeilyä (2009). Helsinkiläinen KATRI VAPPULA on pappi ja työskentelee Kirkkohallituksessa varhaisnuorisotyön asiantuntijana.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Hakkarainen, Kaarina - Vappula, Katri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789522882714
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348981
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kerhotoiminta, kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, koulu, leirit, murrosikäiset, seurakunnat, tietokirjallisuus, varhaisnuoret, varhaisnuorisotyö, vertaistoiminta, yhteistyö, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8348981

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mikä ikä?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot