Miksi nuorisotyötä tehdään? - Tomi Kiilakoski

Tietokirja nuorisotyön opetussuunnitelmasta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kiilakoski, Tomi - Kinnunen, Viljami - Djupsund, Ronnie
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 228

Lisätiedot

Nuorisotyön ydinkysymyksiin kuuluu, mitä nuorisotyö oikeastaan on ja miksi sitä tehdään. Näihin kysymyksiin on vastattava, jotta toimintaa voidaan kehittää ja jotta nuorisotyön hyötyjä pystytään kuvaamaan myös toimialan ulkopuolella. Miksi nuorisotyötä tehdään? Tietokirja nuorisotyön opetussuunnitelmasta antaa perustaviin kysymyksiin perusteltuja vastauksia. Kirjassa esitetään näkemys nuorisotyöstä kasvatuksellisena prosessina. Se pohjautuu monivuotiseen kehitys- ja tutkimushankkeeseen, jossa tutkija ja työyhteisö ovat tehneet tiivistä yhteistyötä. Kirjassa kuvataan sekä nuorisotyön opetussuunnitelman sisältö että suunnitelman syntyyn johtanut prosessi. Siinä annetaan malli, miten työyhteisö voi itse kehittää toimintaansa. Miksi nuorisotyötä tehdään? rakentaa teoriaa nuorisotyöstä työntekijävetoisesti. Tässä se tekee uuden avauksen Suomessa. Kirjassa puheenvuoroja saavat nuorisotyöntekijät, tutkijat ja nuorisotyön johto. Kirja soveltuu kaikille nuorisotyöstä kiinnostuneille.

Lisätiedot

Kuvaus Nuorisotyön ydinkysymyksiin kuuluu, mitä nuorisotyö oikeastaan on ja miksi sitä tehdään. Näihin kysymyksiin on vastattava, jotta toimintaa voidaan kehittää ja jotta nuorisotyön hyötyjä pystytään kuvaamaan myös toimialan ulkopuolella. Miksi nuorisotyötä tehdään? Tietokirja nuorisotyön opetussuunnitelmasta antaa perustaviin kysymyksiin perusteltuja vastauksia. Kirjassa esitetään näkemys nuorisotyöstä kasvatuksellisena prosessina. Se pohjautuu monivuotiseen kehitys- ja tutkimushankkeeseen, jossa tutkija ja työyhteisö ovat tehneet tiivistä yhteistyötä. Kirjassa kuvataan sekä nuorisotyön opetussuunnitelman sisältö että suunnitelman syntyyn johtanut prosessi. Siinä annetaan malli, miten työyhteisö voi itse kehittää toimintaansa. Miksi nuorisotyötä tehdään? rakentaa teoriaa nuorisotyöstä työntekijävetoisesti. Tässä se tekee uuden avauksen Suomessa. Kirjassa puheenvuoroja saavat nuorisotyöntekijät, tutkijat ja nuorisotyön johto. Kirja soveltuu kaikille nuorisotyöstä kiinnostuneille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Humanistinen ammattikorkeakoulu
Tekijä Kiilakoski, Tomi - Kinnunen, Viljami - Djupsund, Ronnie
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 228
ISBN 9789524562171
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350890
Asiasanat kasvatus, kehittäminen, nuorisotoimi, nuorisotyö, opetussuunnitelmat, tietokirjallisuus, toimintamallit, työmenetelmät, työyhteisöt, Nuorisotyö
Alanimike 8350890

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Miksi nuorisotyötä tehdään?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot