Minä kullanmurunen - Tiina Tikkanen

hyvinvoinnin työkirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Tikkanen, Tiina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 56

Lisätiedot

"Minä kullanmurunen - hyvinvoinnin työkirja" tarjoaa työvälineen muuttaa ajatuksia omasta itsestä lempeämmiksi, ja opettaa lukijaa rakastamaan itseään kokonaisena ihmisenä ahdistuksineen päivineen. Kirja on käytännönläheistä jatkoa Tiina Tikkasen erilaisia psykoterapioita kartoittavalla kirjalle "Psykoterapiaopas - monta tietä itsetuntemukseen ja iloon." Tässä kirjassa Tikkanen kirjoittaa paitsi asiantuntijana myös vertaisena, jolle ahdistus ja masennus on henkilökohtaisesti tuttua. Kirjassa esiteltyä kivileikkiä voi käyttää alakulon itsehoitona, psykoterapian tukena tai jälkihoitona sekä vertaisryhmätyöskentelyssä. Kirja sisältää sekä tekstiosuuksia että harjoituksia, joita lukija voi jatkaa omaan vihkoonsa. Kirja ravistelee ajatuksia myös pelkästään luettuna.

Lisätiedot

Kuvaus "Minä kullanmurunen - hyvinvoinnin työkirja" tarjoaa työvälineen muuttaa ajatuksia omasta itsestä lempeämmiksi, ja opettaa lukijaa rakastamaan itseään kokonaisena ihmisenä ahdistuksineen päivineen. Kirja on käytännönläheistä jatkoa Tiina Tikkasen erilaisia psykoterapioita kartoittavalla kirjalle "Psykoterapiaopas - monta tietä itsetuntemukseen ja iloon." Tässä kirjassa Tikkanen kirjoittaa paitsi asiantuntijana myös vertaisena, jolle ahdistus ja masennus on henkilökohtaisesti tuttua. Kirjassa esiteltyä kivileikkiä voi käyttää alakulon itsehoitona, psykoterapian tukena tai jälkihoitona sekä vertaisryhmätyöskentelyssä. Kirja sisältää sekä tekstiosuuksia että harjoituksia, joita lukija voi jatkaa omaan vihkoonsa. Kirja ravistelee ajatuksia myös pelkästään luettuna.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Tiina Tikkanen
Tekijä Tikkanen, Tiina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 56
ISBN 9789526754604
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 11772209
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ahdistus, elämänhallinta, elämäntaito, itsekasvatus, itsetuntemus, masennus, tietokirjallisuus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 11772209

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Minä kullanmurunen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot