Minä näen sinut - Clare Mackintosh

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Mackintosh, Clare
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 413

Lisätiedot

Työmatka julkisilla on päivittäinen pakko, jolle et uhraa juurikaan ajatuksia. Yrität vain saada ajan kulumaan: selaat ehkä lehteä, tuijottelet ikkunasta. Mutta entä jos täydessä liikennevälineessä istuukin joku, joka näkee sinut, seuraa sinua, pitää kirjaa liikkeistäsi? Joku joka tietää yhtä hyvin kuin sinä itse, mistä tulet, milloin ja minne menet... Zoe Walker, lontoolainen kahden nuoren äiti, löytää lähijunassa lehteä lukiessaan ihmetyksekseen oman kuvansa seuralaispalvelujen mainosten joukosta. Hänen perheensä väittää, että kuvan nainen vain muistuttaa häntä. Sitten Zoe löytää vanhemmasta lehdestä samalta paikalta toisen naisen kuvan - ja pian tämä nainen joutuu rikoksen uhriksi. Onko Zoe itsekin vaarassa, vai onko kyse vain sattumasta? Mikään ei tunnu enää olevan sitä miltä näyttää. Zoe yrittää epätoivoisesti selvittää, voiko hän luottaa vaistoihinsa vai onko kaikki vainoharhaa. Tähtitrilleristin odotetun toisen romaanin luettuasi katsot kanssamatkustajiasi toisin silmin.

Lisätiedot

Kuvaus Työmatka julkisilla on päivittäinen pakko, jolle et uhraa juurikaan ajatuksia. Yrität vain saada ajan kulumaan: selaat ehkä lehteä, tuijottelet ikkunasta. Mutta entä jos täydessä liikennevälineessä istuukin joku, joka näkee sinut, seuraa sinua, pitää kirjaa liikkeistäsi? Joku joka tietää yhtä hyvin kuin sinä itse, mistä tulet, milloin ja minne menet... Zoe Walker, lontoolainen kahden nuoren äiti, löytää lähijunassa lehteä lukiessaan ihmetyksekseen oman kuvansa seuralaispalvelujen mainosten joukosta. Hänen perheensä väittää, että kuvan nainen vain muistuttaa häntä. Sitten Zoe löytää vanhemmasta lehdestä samalta paikalta toisen naisen kuvan - ja pian tämä nainen joutuu rikoksen uhriksi. Onko Zoe itsekin vaarassa, vai onko kyse vain sattumasta? Mikään ei tunnu enää olevan sitä miltä näyttää. Zoe yrittää epätoivoisesti selvittää, voiko hän luottaa vaistoihinsa vai onko kaikki vainoharhaa. Tähtitrilleristin odotetun toisen romaanin luettuasi katsot kanssamatkustajiasi toisin silmin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Mackintosh, Clare
Kääntäjä Pouttu-Delière, Päivi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 413
ISBN 9789512405367
Ilmestymisvuosi 2018
Alkuteos I See You
Painos 2 2. p
Video https://www.youtube.com/watch?v=lNs7kA8TweU
Tilausnumero 7648861
Asiasanat dekkari, Englanti, Jännitys, käännetty kaunokirjallisuus, Psykologia, rikos, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 7648861

Tuotteeseen liittyvät videot

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Huikea!
  Arvostelija Tanja-86on 30.4.2018
  Loppuratkaisua ei meinaa uskoa todeksi, niin hienosti tämä on kirjoitettu. Jää kummittelemaan mieleen. Ehdottomasti lukemisen arvoinen!

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Minä näen sinut

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot