Minun yrttini - Annemarta Borgen

Historia, viljely, ruokaohjeet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

14,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Borgen, Annemarta
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 189

Lisätiedot

Intohimoisesta yrttirakkaudesta syntynyt kiehtova viljelyopas ja innoittava ruokakirja on jo klassikko. Tämän ihastuttavan kirjan ohjein opit valmistamaan Henrik VIII:n seitsemän yrtin viiniä, kehäkukkariisiä, sokerilla kuorrutettuja ruusunlehtiä, katajanmarjakananpoikaa, sipulilipstikkakeittoa ja muita ihania herkkuja. Vanhojen viisaiden yrttitarhurien reseptein syntyvät hajusteet, kauneudenhoitoaineet ja monenlaiset lääkkeet. Annemarta Borgen vie lukijat myös jännittävälle kirjalliselle löytöretkelle yrttien vuosituhantiseen historiaan ja muistelee matkan varrella yrtintuoksuista lapsuuttaan. Lähdemateriaali kattaa niin muinaiset sume rilaiset, antiikin klassikot, Raamatun, Koraanin, keskiajan kirjallisuuden, 1600-1800-luvun kasvitieteilijät kuin kansanperinteen.

Lisätiedot

Kuvaus Intohimoisesta yrttirakkaudesta syntynyt kiehtova viljelyopas ja innoittava ruokakirja on jo klassikko. Tämän ihastuttavan kirjan ohjein opit valmistamaan Henrik VIII:n seitsemän yrtin viiniä, kehäkukkariisiä, sokerilla kuorrutettuja ruusunlehtiä, katajanmarjakananpoikaa, sipulilipstikkakeittoa ja muita ihania herkkuja. Vanhojen viisaiden yrttitarhurien reseptein syntyvät hajusteet, kauneudenhoitoaineet ja monenlaiset lääkkeet. Annemarta Borgen vie lukijat myös jännittävälle kirjalliselle löytöretkelle yrttien vuosituhantiseen historiaan ja muistelee matkan varrella yrtintuoksuista lapsuuttaan. Lähdemateriaali kattaa niin muinaiset sume rilaiset, antiikin klassikot, Raamatun, Koraanin, keskiajan kirjallisuuden, 1600-1800-luvun kasvitieteilijät kuin kansanperinteen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Borgen, Annemarta
Kääntäjä Kurikka, Sinikka - Kyllijoki, Ulla-Liisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 189
ISBN 9789511296447
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 7669311
Asiasanat historia, kulttuurihistoria, käyttö, mausteet, maustekasvit, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, viljely, yrtit, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 7669311

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Minun yrttini

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot