Mitä kuuluu sateenkaarinuorille Suomessa? - Katarina Alanko

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

11,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Alanko, Katarina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 59

Lisätiedot

Projektissa "Mitä kuuluu sateenkaarinuorille Suomessa?" tutkittiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien 15-25-vuotiaitten hyvinvointia. Kyselytutkimuksella kartoitettiin muun muassa nuorten sosiaalisia suhteita ja terveyttä sekä heidän kokemuksiaan syrjinnästä ja väkivallasta. Myös yhteiskunnassa vallitsevia asenteita tarkasteltiin nuorten näkökulmasta. Kuva siitä, millaista on kasvaa hlbtiq-ihmisenä Suomessa vuonna 2013, on hyvin moninainen ja vaihteleva. Moni seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluva nuori kokee kielteistä erityiskohtelua. Vaikka he ovat muita nuoria tyytymättömämpiä sosiaaliseen tilanteeseensa, monet heistä saavat myös tukea ihmissuhteistaan ja toimivat aktiivisesti eri verkostoissa.

Lisätiedot

Kuvaus Projektissa "Mitä kuuluu sateenkaarinuorille Suomessa?" tutkittiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien 15-25-vuotiaitten hyvinvointia. Kyselytutkimuksella kartoitettiin muun muassa nuorten sosiaalisia suhteita ja terveyttä sekä heidän kokemuksiaan syrjinnästä ja väkivallasta. Myös yhteiskunnassa vallitsevia asenteita tarkasteltiin nuorten näkökulmasta. Kuva siitä, millaista on kasvaa hlbtiq-ihmisenä Suomessa vuonna 2013, on hyvin moninainen ja vaihteleva. Moni seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluva nuori kokee kielteistä erityiskohtelua. Vaikka he ovat muita nuoria tyytymättömämpiä sosiaaliseen tilanteeseensa, monet heistä saavat myös tukea ihmissuhteistaan ja toimivat aktiivisesti eri verkostoissa.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Nuorisotutkimusseura
Tekijä Alanko, Katarina
Kääntäjä Kaljunen, Olavi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1799-9219
Sivumäärä 59
ISBN 9789525994520
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356026
Kuvitus " - Taulukoita, mustavalkoiset" -
Asiasanat henkinen hyvinvointi, hyvinvointi, nuoret, seksuaalivähemmistöt, sosiaaliset suhteet, sukupuolivähemmistöt, syrjintä, terveys, tietokirjallisuus, väkivalta, Lasten ja nuorten huolto ja su
Alanimike 8356026

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mitä kuuluu sateenkaarinuorille Suomessa?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot