Miten onnistut työnhaussa - Kaisa Välivehmas

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Välivehmas, Kaisa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 234

Lisätiedot

Työmarkkinat ovat muuttuneet radikaalisti viimeisten vuosien aikana, eivätkä perinteiset työnhakumenetelmät enää toimi. Työpaikan saanti on usein kiven takana. Mitä voit tehdä löytääksesi ja saadaksesi haluamasi työn? Kirja antaa ohjeita urasuunnitteluun, työnhaun eri vaiheisiin, omien vahvuuksien kartoittamiseen, piilotyömarkkinoiden löytämiseen ja oman osaamisen tehokkaaseen myyntiin. Teos perehdyttää mm. työsopimuksiin, työsuhdesanastoon sekä yleisimpiin työhaastatteluissa esitettyihin kysymyksiin ja psykologisiin testeihin. Kirjasta löytyy myös työhakemus- ja cv-malleja. Työnhakuoppaassa on paljon kullanarvoista tietoa muuttuvien työmarkkinoiden ja nykypäivän työelämän turbulensseista sekä ohjeita niiden kohtaamiseen elämänikäisen urahallinnan avulla.

Lisätiedot

Kuvaus Työmarkkinat ovat muuttuneet radikaalisti viimeisten vuosien aikana, eivätkä perinteiset työnhakumenetelmät enää toimi. Työpaikan saanti on usein kiven takana. Mitä voit tehdä löytääksesi ja saadaksesi haluamasi työn? Kirja antaa ohjeita urasuunnitteluun, työnhaun eri vaiheisiin, omien vahvuuksien kartoittamiseen, piilotyömarkkinoiden löytämiseen ja oman osaamisen tehokkaaseen myyntiin. Teos perehdyttää mm. työsopimuksiin, työsuhdesanastoon sekä yleisimpiin työhaastatteluissa esitettyihin kysymyksiin ja psykologisiin testeihin. Kirjasta löytyy myös työhakemus- ja cv-malleja. Työnhakuoppaassa on paljon kullanarvoista tietoa muuttuvien työmarkkinoiden ja nykypäivän työelämän turbulensseista sekä ohjeita niiden kohtaamiseen elämänikäisen urahallinnan avulla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Välivehmas, Kaisa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 234
ISBN 9789524928434
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8352021
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, työnhaku, urasuunnittelu, työnhakijat, itsetuntemus, osaaminen, hakemukset, ansioluettelot, sosiaalinen media, työhaastattelut, soveltuvuustestit, työelämä, työhönotto, työmarkkinat, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8352021

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Miten onnistut työnhaussa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot