Monikulttuurinen työelämä - Leena Lahti

hyväksi ihmiselle, hyväksi bisnekselle

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lahti, Leena
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 200

Lisätiedot

Monikulttuurinen työelämä -teos käsittelee monikulttuurisuutta ja ihmisten erilaisuutta työpaikoilla. Sitä, miten kulttuurinen erilaisuus voi edistää hyvinvointia ja työn tuloksia. Aineistoa täydentävät haastattelut, joissa asiantuntijat, johtajat, esimiehet ja muut työntekijät, kantasuomalaiset, maahanmuuttajat ja paluumuuttajat esittävät kokemuksiaan ja näkemyksiään. Teos on suunnattu työpaikkojen monimuotoisuudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille työntekijöille ja esimiehille sekä opiskelijoille ja sen tarkoituksena on herättää lukija miettimään itseään, rooliaan ja vastuutaan uudesta näkökulmasta kansainvälistyvillä työpaikoilla. Teos osoittaa, että mikä on hyväksi ihmiselle, on loppujen lopuksi hyväksi myös bisnekselle.

Lisätiedot

Kuvaus Monikulttuurinen työelämä -teos käsittelee monikulttuurisuutta ja ihmisten erilaisuutta työpaikoilla. Sitä, miten kulttuurinen erilaisuus voi edistää hyvinvointia ja työn tuloksia. Aineistoa täydentävät haastattelut, joissa asiantuntijat, johtajat, esimiehet ja muut työntekijät, kantasuomalaiset, maahanmuuttajat ja paluumuuttajat esittävät kokemuksiaan ja näkemyksiään. Teos on suunnattu työpaikkojen monimuotoisuudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille työntekijöille ja esimiehille sekä opiskelijoille ja sen tarkoituksena on herättää lukija miettimään itseään, rooliaan ja vastuutaan uudesta näkökulmasta kansainvälistyvillä työpaikoilla. Teos osoittaa, että mikä on hyväksi ihmiselle, on loppujen lopuksi hyväksi myös bisnekselle.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Lahti, Leena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 200
ISBN 9789526321820
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356336
Asiasanat eriarvoisuus, johtaminen, kulttuurienvälinen viestintä, kulttuurienvälisyys, kulttuurierot, kulttuuriosaaminen, maahanmuuttajat, monikulttuurisuus, monimuotoisuus, syrjintä, tietokirjallisuus, työelämä, työhyvinvointi, työkulttuuri, työyhteisöt, vähemmis
Alanimike 8356336

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Monikulttuurinen työelämä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot