Motorsport - Erkki Vanhanen

Made in Finland

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Vanhanen, Erkki
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 272

Lisätiedot

Tuhti pakkaus suomalaisesta moottoriurheilusta ja sen mestareista. Sisältö on jaettu viiteen eri osioon: - Moottoripyörät, lajin kehitys, kilpailut, mestarit - Autot, lajin kehitys, eri luokat, mestarit - Veneurheilu ja lajin kehitys, mestarit - Ilmailu ja muut moottoriurheilun lajit, mestarit - Ihmiset eri lajien huippupaikoilla Joka lajissa on useita eri muotoja moottoripyörillä ajetaan asvaltilla, soralla, maastossa, jäällä ja lumessa. Legendaarisia kilpailuja on paljon Eläintarhan Ajot, Päijänteen Ympäriajo, Pyynikin Ajo jne. Ja maailman- Euroopan- ja Suomen mestareita on satoja.

Lisätiedot

Kuvaus Tuhti pakkaus suomalaisesta moottoriurheilusta ja sen mestareista. Sisältö on jaettu viiteen eri osioon: - Moottoripyörät, lajin kehitys, kilpailut, mestarit - Autot, lajin kehitys, eri luokat, mestarit - Veneurheilu ja lajin kehitys, mestarit - Ilmailu ja muut moottoriurheilun lajit, mestarit - Ihmiset eri lajien huippupaikoilla Joka lajissa on useita eri muotoja moottoripyörillä ajetaan asvaltilla, soralla, maastossa, jäällä ja lumessa. Legendaarisia kilpailuja on paljon Eläintarhan Ajot, Päijänteen Ympäriajo, Pyynikin Ajo jne. Ja maailman- Euroopan- ja Suomen mestareita on satoja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Vanhanen, Erkki
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 272
ISBN 9789524721837
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8351086
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat autourheilu, historia, kilpa-ajot, kilpa-autoilijat, moottoripyöräilijät, moottoripyöräurheilu, moottoriurheilu, moottoriveneurheilu, tietokirjallisuus, urheilijat, urheilukilpailut, Autot
Alanimike 8351086

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Motorsport

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot