Musta tuntuu punaiselta - Sinikka Rusanen

kuvataiteellinen toiminta varhaisiässä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,05 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rusanen, Sinikka - Kuusela, Mirva - Rintakorpi, Kati - Torkki, Kaisa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 190

Lisätiedot

Musta tuntuu punaiselta on käsikirja varhaiskasvattajalle, joka pyrkii elämykselliseen ja prosessina muotoutuvaan kuvataidekasvatukseen. Taide puhuttelee ja tarjoaa mahdollisuuksia niin itsen kuin ympäröivän maailman ja kulttuurin kokemiseen ja tutkimiseen. Laadukas varhaisiän kuvataidekasvatus lisää lapsen hyvinvointia, tasa-arvoa ja valmiuksia tuottaa ja arvioida kuvataidetta. Kirja tarjoaa tietoa lasten kuvataiteellisesta kehityksestä ja kuvataidekasvatuksesta. Kirjassa paneudutaan kuvataiteellisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja pedagogiseen dokumentointiin. Käytännön esimerkit ja elämänmakuinen kuvitus tukevat teorian ja käytännön vuoropuhelua. Kuvataiteellisen työskentelyn erilaisia menetelmiä esitellään monipuolisesti. Varhaiskasvatuksen rakenteet mahdollistavat kuvataiteellisen työskentelyn vaikka joka päivä. Kuvataidekasvatus voi taittaa ja heijastaa elämän moninaisuutta kuin prisma valoa koskettaen säteillään kaikkea ympärillä olevaa. Kirja jatkaa Hyvä lapsuus -sarjaa.

Lisätiedot

Kuvaus Musta tuntuu punaiselta on käsikirja varhaiskasvattajalle, joka pyrkii elämykselliseen ja prosessina muotoutuvaan kuvataidekasvatukseen. Taide puhuttelee ja tarjoaa mahdollisuuksia niin itsen kuin ympäröivän maailman ja kulttuurin kokemiseen ja tutkimiseen. Laadukas varhaisiän kuvataidekasvatus lisää lapsen hyvinvointia, tasa-arvoa ja valmiuksia tuottaa ja arvioida kuvataidetta. Kirja tarjoaa tietoa lasten kuvataiteellisesta kehityksestä ja kuvataidekasvatuksesta. Kirjassa paneudutaan kuvataiteellisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja pedagogiseen dokumentointiin. Käytännön esimerkit ja elämänmakuinen kuvitus tukevat teorian ja käytännön vuoropuhelua. Kuvataiteellisen työskentelyn erilaisia menetelmiä esitellään monipuolisesti. Varhaiskasvatuksen rakenteet mahdollistavat kuvataiteellisen työskentelyn vaikka joka päivä. Kuvataidekasvatus voi taittaa ja heijastaa elämän moninaisuutta kuin prisma valoa koskettaen säteillään kaikkea ympärillä olevaa. Kirja jatkaa Hyvä lapsuus -sarjaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Rusanen, Sinikka - Kuusela, Mirva - Rintakorpi, Kati - Torkki, Kaisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 190
ISBN 9789522880840
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8450325
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat K-kirjat, kuvataidekasvatus, lapset, leikki-ikäiset, luovuuskasvatus, pedagogiikka, taidekasvatus, varhaiskasvatus, Taide, taidehistoria
Alanimike 8450325

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Musta tuntuu punaiselta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot