Myönteisen muutoksen työkirja - Raija Salmimies

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Salmimies, Raija - Ruutu, Sirkku
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 216

Lisätiedot

Myönteisen muutoksen työkirjan avulla löydät onnellisuutesi lähteet ja opit lisäämään hyvinvointiasi niin yksityis- kuin työelämässäkin. Kirja ohjaa kartoittamaan haasteita, tekemään toteuttamiskelpoisia suunnitelmia, arvioimaan menestyksen kriteerejä ja löytämään onnellisuuden lähteitä ja myös nauttimaan niistä. Avain hyvään itsetuntoon on itsetuntemuksen lisääminen ja oman persoonallisuuden eri piirteiden ymmärtäminen. Kirjassa on runsaasti erilaisia harjoituksia ja kehittämisvinkkejä. Harjoituksissa on huomioitu erilaiset oppimistyylit, jotta lukijat löytävät itselleen sopivat harjoitteet. Harjoitukset soveltuvat myös ryhmätyöskentelyyn ja yksilövalmentamisen apuvälineiksi.

Lisätiedot

Kuvaus Myönteisen muutoksen työkirjan avulla löydät onnellisuutesi lähteet ja opit lisäämään hyvinvointiasi niin yksityis- kuin työelämässäkin. Kirja ohjaa kartoittamaan haasteita, tekemään toteuttamiskelpoisia suunnitelmia, arvioimaan menestyksen kriteerejä ja löytämään onnellisuuden lähteitä ja myös nauttimaan niistä. Avain hyvään itsetuntoon on itsetuntemuksen lisääminen ja oman persoonallisuuden eri piirteiden ymmärtäminen. Kirjassa on runsaasti erilaisia harjoituksia ja kehittämisvinkkejä. Harjoituksissa on huomioitu erilaiset oppimistyylit, jotta lukijat löytävät itselleen sopivat harjoitteet. Harjoitukset soveltuvat myös ryhmätyöskentelyyn ja yksilövalmentamisen apuvälineiksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Salmimies, Raija - Ruutu, Sirkku
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 216
ISBN 9789526324005
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8356343
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elämänhallinta, henkinen hyvinvointi, hyvä elämä, ihmissuhteet, itsekasvatus, itsetuntemus, muutos, onnellisuus, positiivisuus, sosiaaliset suhteet, tietokirjallisuus, Etiikka elämänfilosfia
Alanimike 8356343

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Myönteisen muutoksen työkirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot