Näin onnistut asuntokaupoissa - Kaisa Liski

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Liski, Kaisa - Asikainen, Merja
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 259

Lisätiedot

Oman kodin ostaminen on yleensä elämän suurin taloudellinen ratkaisu. Sen päätöksen pohjaksi ei voi koskaan hankkia liikaa tietoa. Kaisa Liski on asuntokaupan rautainen ammattilainen. Hän tietää, mitä onnistunut asuntokauppa vaatii. Nyt Kaisa Liski kertoo kaiken sen, mitä asuntoa ostettaessa tai myytäessä pitää tietää, tarkistaa tai varoa. Laaja kokemuspohja ja päivittäinen kosketuspinta asuntomarkkinoihin luovat vankan perustan käytännön ohjeille ja neuvoille. Näin onnistut asuntokaupoissa -teos on kätevä käsikirja ja ajankohtainen opas olkoon kyse ensiasunnosta, omasta ihanasta seuraavasta kodista tai sijoitusasunnosta. Mukana on myös lukuisia tosielämän esimerkkejä asuntokaupoista.

Lisätiedot

Kuvaus Oman kodin ostaminen on yleensä elämän suurin taloudellinen ratkaisu. Sen päätöksen pohjaksi ei voi koskaan hankkia liikaa tietoa. Kaisa Liski on asuntokaupan rautainen ammattilainen. Hän tietää, mitä onnistunut asuntokauppa vaatii. Nyt Kaisa Liski kertoo kaiken sen, mitä asuntoa ostettaessa tai myytäessä pitää tietää, tarkistaa tai varoa. Laaja kokemuspohja ja päivittäinen kosketuspinta asuntomarkkinoihin luovat vankan perustan käytännön ohjeille ja neuvoille. Näin onnistut asuntokaupoissa -teos on kätevä käsikirja ja ajankohtainen opas olkoon kyse ensiasunnosta, omasta ihanasta seuraavasta kodista tai sijoitusasunnosta. Mukana on myös lukuisia tosielämän esimerkkejä asuntokaupoista.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Liski, Kaisa - Asikainen, Merja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 259
ISBN 9789523214262
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 8350601
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asunnot, asuntokauppa, kauppa, kiinteistökauppa, lainsäädäntö, oikeudellinen sääntely, omistusasunnot, tietokirjallisuus, vastuu, virheet, Asunto- ja kiinteistönkauppaoi
Alanimike 8350601

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Näin onnistut asuntokaupoissa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot