Näin rakennat monialaisia oppimiskokonaisuuksia -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 254

Lisätiedot

Kirjassa kerrotaan koulun näkökulmasta miten uudenlaiseen opettajien ja oppilaiden yhteistyöhön päästään, kun halutaan edistää OPS 2016 tavoitteisiin sisältyvää monialaista oppimista. Kirja kertoo mm., miten opettajien yhteistyölle löytyy aikaa ja mahdollisuuksia, mikä on oppilaiden suunnittelun merkitys monialaisessa opetuksessa ja minkälaisia uusia rakenteita tarvitaan monialaisen oppimisen mahdollistamiseksi (mm. lukujärjestys). Kirjassa kuvataan laaja kirjo monialaisen oppimisen esimerkkejä esikoulusta lukioon. Siinä kerrotaan, miten projekteja on organisoitu, miten projektit voivat edistää oppimista, mitkä oppiaineet ovat osallistuneet projekteihin ja mitä haasteita projekteissa on ollut. Myös oppilaat pääsevät ääneen kertomaan näkemyksiään ainejakoisen oppimisen ja monialaisen oppimisen eduista ja haasteista. Tarpeellinen suunnittelun apuväline OPS 2016 työhön!

Lisätiedot

Kuvaus Kirjassa kerrotaan koulun näkökulmasta miten uudenlaiseen opettajien ja oppilaiden yhteistyöhön päästään, kun halutaan edistää OPS 2016 tavoitteisiin sisältyvää monialaista oppimista. Kirja kertoo mm., miten opettajien yhteistyölle löytyy aikaa ja mahdollisuuksia, mikä on oppilaiden suunnittelun merkitys monialaisessa opetuksessa ja minkälaisia uusia rakenteita tarvitaan monialaisen oppimisen mahdollistamiseksi (mm. lukujärjestys). Kirjassa kuvataan laaja kirjo monialaisen oppimisen esimerkkejä esikoulusta lukioon. Siinä kerrotaan, miten projekteja on organisoitu, miten projektit voivat edistää oppimista, mitkä oppiaineet ovat osallistuneet projekteihin ja mitä haasteita projekteissa on ollut. Myös oppilaat pääsevät ääneen kertomaan näkemyksiään ainejakoisen oppimisen ja monialaisen oppimisen eduista ja haasteista. Tarpeellinen suunnittelun apuväline OPS 2016 työhön!
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Cantell, Hannele
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 254
ISBN 9789524516372
Ilmestymisvuosi 2015
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450347
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat eheyttäminen, integroitu opetus, kehittäminen, K-kirjat, koulu, monialaisuus, opetus, opetusmenetelmät, opetussuunnitelmat, oppiaineet, oppilaat, oppimisympäristö, osaaminen, osallistaminen, pedagogiikka, suunnittelu, toimintakulttuuri, yhteistyö, Kasvat
Alanimike 8450347

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Näin rakennat monialaisia oppimiskokonaisuuksia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot