Näin sen muistan - Mihail Gorbatsov

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Gorbatsov, Mihail
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 564

Lisätiedot

Ainutlaatuinen omaelämäkerta mieheltä, joka muutti maailmanpolitiikan kulun. Valtiomies kertaa elämänvaiheitaan Kaukasuksen reunamilla vietetystä lapsuudesta aina vuosiin Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteerinä eli maapallon silloisen toisen suurvallan korkeimmalla paikalla. Ennen kaikkea teos on kypsä ja rehellinen kuvaus elämäntyöstä, jonka tavoitteena oli Neuvostoliiton poliittisen ja taloudellisen järjestelmän uudistaminen. Gorbatovin uudistuspyrkimykset johtivat liennytykseen ja vaikuttivat ratkaisevasti kylmän sodan päättymiseen. Tämä toi hänelle Nobelin rauhanpalkinnon, mutta oli samalla alku Neuvostoliiton hajoamiselle. Gorbatov kertoo poliittisen uransa värikkäät vaiheet ja tapahtumat, jotka lopulta johtivat siihen, että Neuvostoliiton kommunistinen puolue menetti valta-asemansa. Samalla hän tulee myös kertoneeksi intiimin tarinan elämänmittaisesta rakkaudesta ja avioliitosta Raisa Maksimovna Gorbatovan kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Ainutlaatuinen omaelämäkerta mieheltä, joka muutti maailmanpolitiikan kulun. Valtiomies kertaa elämänvaiheitaan Kaukasuksen reunamilla vietetystä lapsuudesta aina vuosiin Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteerinä eli maapallon silloisen toisen suurvallan korkeimmalla paikalla. Ennen kaikkea teos on kypsä ja rehellinen kuvaus elämäntyöstä, jonka tavoitteena oli Neuvostoliiton poliittisen ja taloudellisen järjestelmän uudistaminen. Gorbatovin uudistuspyrkimykset johtivat liennytykseen ja vaikuttivat ratkaisevasti kylmän sodan päättymiseen. Tämä toi hänelle Nobelin rauhanpalkinnon, mutta oli samalla alku Neuvostoliiton hajoamiselle. Gorbatov kertoo poliittisen uransa värikkäät vaiheet ja tapahtumat, jotka lopulta johtivat siihen, että Neuvostoliiton kommunistinen puolue menetti valta-asemansa. Samalla hän tulee myös kertoneeksi intiimin tarinan elämänmittaisesta rakkaudesta ja avioliitosta Raisa Maksimovna Gorbatovan kanssa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Gorbatsov, Mihail
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 564
ISBN 9789523120990
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos Naedine s coboj
Tilausnumero 8349783
Asiasanat historia, Neuvostoliitto, poliitikot, poliittinen historia, poliittiset johtajat, tietokirjallisuus, yhteiskunnallinen muutos, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8349783

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Näin sen muistan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot