Nainen joka söi napoleonin - Tittamari Marttinen

Arjen ilojen ylistys

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Marttinen, Tittamari
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 189

Lisätiedot

Arki on täynnä pieniä iloja ja nautintoja. Ylellisyyksiä, joihin tarttua tilaisuuden tullen. Leivoskahvit ja päiväunet. Rapeat lakanat, ensilumi, mutteripannu. Silmänisku kadulla. Kirjan loppuratkaisun vakoileminen. Salasuklaat, tarttuva nauru ja etätyöt sohvalla. Kiireisen päivän lounas ylhäisessä yksinäisyydessä. Tämä kirja on pienten ilojen ylistys, ja sen lukeminen itsessään hengähdyshetki arjessa. Tittamari Marttisen tarinalliset tekstit kurkistavat naisen elämään, jossa saa välillä ajatella myös itseään ja antautua arjen viettelyksille.

Lisätiedot

Kuvaus Arki on täynnä pieniä iloja ja nautintoja. Ylellisyyksiä, joihin tarttua tilaisuuden tullen. Leivoskahvit ja päiväunet. Rapeat lakanat, ensilumi, mutteripannu. Silmänisku kadulla. Kirjan loppuratkaisun vakoileminen. Salasuklaat, tarttuva nauru ja etätyöt sohvalla. Kiireisen päivän lounas ylhäisessä yksinäisyydessä. Tämä kirja on pienten ilojen ylistys, ja sen lukeminen itsessään hengähdyshetki arjessa. Tittamari Marttisen tarinalliset tekstit kurkistavat naisen elämään, jossa saa välillä ajatella myös itseään ja antautua arjen viettelyksille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Marttinen, Tittamari
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 189
ISBN 9789522881946
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8406036
Asiasanat arki, arkielämä, harrastukset, ihmissuhteet, kirjailijat, kirjoittaminen, kotimainen kaunokirjallisuus, matkailu, naiset, naiseus, shoppailu, äitiys, Kertomakirjallisuus
Alanimike 8406036

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Nainen joka söi napoleonin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot