Näkökulmia suomalaisen siipikarjanlihan tuotannon kilpailukykyyn, kulutukseen ja kauppaan -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 119

Lisätiedot

Siipikarjanlihan tuotanto ja kulutus ovat kasvaneet Suomessa voimakkaasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kiristyvä kilpailu siipikarjanlihamarkkinoilla, tuotantokustannusten nousu ja maatalouspoliittiset tukiratkaisut ovat asettaneet suomalaiselle siipikarjankasvatukselle ja lihanjalostukselle kuitenkin uusia haasteita kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Laajan hankekokonaisuuden tavoitteena oli tuottaa tietoa suomalaisen siipikarjanlihan tuotannon kilpailukyvyn ja kulutuksen edistämiseksi. Hanke koostui seitsemästä osatutkimuksesta, joissa tarkasteltiin suomalaisen siipikarjanlihaketjun eri osa-alueita niin tuottajan, jalostajan, kuluttajan, ruokapalvelujen kuin hallinnon ja yhteiskunnan näkökulmasta.

Lisätiedot

Kuvaus Siipikarjanlihan tuotanto ja kulutus ovat kasvaneet Suomessa voimakkaasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kiristyvä kilpailu siipikarjanlihamarkkinoilla, tuotantokustannusten nousu ja maatalouspoliittiset tukiratkaisut ovat asettaneet suomalaiselle siipikarjankasvatukselle ja lihanjalostukselle kuitenkin uusia haasteita kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Laajan hankekokonaisuuden tavoitteena oli tuottaa tietoa suomalaisen siipikarjanlihan tuotannon kilpailukyvyn ja kulutuksen edistämiseksi. Hanke koostui seitsemästä osatutkimuksesta, joissa tarkasteltiin suomalaisen siipikarjanlihaketjun eri osa-alueita niin tuottajan, jalostajan, kuluttajan, ruokapalvelujen kuin hallinnon ja yhteiskunnan näkökulmasta.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus
Toimittaja Forsman-Hugg, Sari - Turunen, Harri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1458-5073
Sivumäärä 119
ISBN 9789524871778
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8351795
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat alkutuotanto, kilpailukyky, kulutus, lihantuotanto, siipikarja, siipikarjatalous, tietokirjallisuus, Siipikarjan hoito
Alanimike 8351795

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Näkökulmia suomalaisen siipikarjanlihan tuotannon kilpailukykyyn, kulutukseen ja kauppaan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot