Narsistin uhrista selviytyjäksi - Sirpa Polo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Polo, Sirpa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 238

Lisätiedot

Suomi on työpaikoilla tapahtuvan henkisen väkivallan johtava maa Euroopassa. Tilastojen mukaan kiusattuja on maassamme noin 140 000. Siitä huolimatta ongelmaa katsotaan edelleen läpi sormien. Kirjassaan Narsisti esimiehenä Sirpa Polo kuvasi, miten työntekijän minuus murskataan mahdottomassa, rajattomassa työyhteisössä. Tässä teoksessa hän kertoo, miten henkisen väkivallan aiheuttamasta syvästä uupumisesta ja masennuksesta on mahdollista eheytyä ja löytää tie kohti omaa hyvää elämää. Narsistin uhriksi joutuminen ja siitä vapautuminen kuvataan konkreettisesti vaihe vaiheelta. Kirjoittaja esittelee myös niitä toipumisen työkaluja, jotka häntä itseään ovat auttaneet.

Lisätiedot

Kuvaus Suomi on työpaikoilla tapahtuvan henkisen väkivallan johtava maa Euroopassa. Tilastojen mukaan kiusattuja on maassamme noin 140 000. Siitä huolimatta ongelmaa katsotaan edelleen läpi sormien. Kirjassaan Narsisti esimiehenä Sirpa Polo kuvasi, miten työntekijän minuus murskataan mahdottomassa, rajattomassa työyhteisössä. Tässä teoksessa hän kertoo, miten henkisen väkivallan aiheuttamasta syvästä uupumisesta ja masennuksesta on mahdollista eheytyä ja löytää tie kohti omaa hyvää elämää. Narsistin uhriksi joutuminen ja siitä vapautuminen kuvataan konkreettisesti vaihe vaiheelta. Kirjoittaja esittelee myös niitä toipumisen työkaluja, jotka häntä itseään ovat auttaneet.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Polo, Sirpa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 238
ISBN 9789524927215
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 7569811
Asiasanat tietokirjallisuus, työpaikkakiusaaminen, työyhteisöt, kiusaaminen, narsismi, uhrit, kokemukset, esimiehet, narsistinen persoonallisuus, henkinen väkivalta, selviytyminen, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 7569811

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Narsistin uhrista selviytyjäksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot