Neljäs kuolemansynti vai maailman pelastus - Jussi K. Niinenmaa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Niinenmaa, Jussi K.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 176

Lisätiedot

Alussa oli suo, kuokka ja suomalainen mies. Raivaajaesivanhempamme ovat luoneet meille kuvan ahkeruuden kaikki voittavasta ominaisuudesta, ja sitä on pidetty esikuvana näihin päiviin asti. Mieliimme on muistutettu antiikin tragedioista (suom. pukkilaulu), joissa sankari usein teki kohtalokkaan erehdyksen eli hamartian, joka käännettiin suomeksi sanalla synti. Koska käytämme huomattavasti enemmän maapallon voimavaroja kuin se tuottaa niitä ja teemme turhia tavaroita, joita ilmankin voisimme elää, pitääkö vihdoin miettiä, mikä on nykyinen pukkilaulumme? Pidämmekö yhä kuolemansyntinä rennommin elämistä vai onko kohtalokas erehdys nääntyä työtaakan alle? Teos haastaa lukijan miettimään arvovalintojaan - jopa houkuttelee syntiin.

Lisätiedot

Kuvaus Alussa oli suo, kuokka ja suomalainen mies. Raivaajaesivanhempamme ovat luoneet meille kuvan ahkeruuden kaikki voittavasta ominaisuudesta, ja sitä on pidetty esikuvana näihin päiviin asti. Mieliimme on muistutettu antiikin tragedioista (suom. pukkilaulu), joissa sankari usein teki kohtalokkaan erehdyksen eli hamartian, joka käännettiin suomeksi sanalla synti. Koska käytämme huomattavasti enemmän maapallon voimavaroja kuin se tuottaa niitä ja teemme turhia tavaroita, joita ilmankin voisimme elää, pitääkö vihdoin miettiä, mikä on nykyinen pukkilaulumme? Pidämmekö yhä kuolemansyntinä rennommin elämistä vai onko kohtalokas erehdys nääntyä työtaakan alle? Teos haastaa lukijan miettimään arvovalintojaan - jopa houkuttelee syntiin.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kustannus HD
Tekijä Niinenmaa, Jussi K.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 176
ISBN 9789525964400
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8355830
Asiasanat ahkeruus, ajankäyttö, arvot, arvottaminen, demokratia, hyvinvointi, joutilaisuus, köyhyys, laiskuus, moraali, talouskasvu, tietokirjallisuus, työ, työmoraali, yhteiskunnalliset liikkeet, yhteiskunta, yhteiskuntakritiikki, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8355830

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Neljäs kuolemansynti vai maailman pelastus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot