Neulehuiveja ja muuta pientä lämmintä - Erika Åberg

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,00 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Åberg, Erika
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 107

Lisätiedot

Kauniilla hartiahuiveilla ja kaulaliinoilla on pohjoisen ilmastossa käyttöä ympäri vuoden. Ne lämmittävät ja täydentävät tyylin persoonallisesti. Huivien lisäksi kirjassa esitellään mm. myssyjen, lapasten ja rannekkeiden ohjeita. Kauniisti toteutettu kirja sisältää niin klassisia kuin leikkimielisiäkin neuleita. Se ei ole aloittelijan opas, mutta joukossa on myös helposti toteutettavia neuleideoita. Mallitöissä on sopivassa suhteessa vaivattomasti soljuvaa aina oikein -neuletta sekä vaativampia tekniikoita. Kokeile esimerkiksi konttineuletta, kalanruotoneuletta tai herkkää pitsiä.

Lisätiedot

Kuvaus Kauniilla hartiahuiveilla ja kaulaliinoilla on pohjoisen ilmastossa käyttöä ympäri vuoden. Ne lämmittävät ja täydentävät tyylin persoonallisesti. Huivien lisäksi kirjassa esitellään mm. myssyjen, lapasten ja rannekkeiden ohjeita. Kauniisti toteutettu kirja sisältää niin klassisia kuin leikkimielisiäkin neuleita. Se ei ole aloittelijan opas, mutta joukossa on myös helposti toteutettavia neuleideoita. Mallitöissä on sopivassa suhteessa vaivattomasti soljuvaa aina oikein -neuletta sekä vaativampia tekniikoita. Kokeile esimerkiksi konttineuletta, kalanruotoneuletta tai herkkää pitsiä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kustannus-Mäkelä
Tekijä Åberg, Erika
Kääntäjä Kukkonen, Seija
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 107
ISBN 9789518838688
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 3204241
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asusteet, hartiahuivit, huivit, kaulaliinat, kaulurit, lapaset, myssyt, neuletyöt, neulonta, tietokirjallisuus, Neulonta
Alanimike 3204241

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Neulehuiveja ja muuta pientä lämmintä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot