Nordens dyngbaggar - Tomas Roslin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Roslin, Tomas - Forshage, Mattias - Ödegaard, Frode - Ekblad, Camilla - Liljeberg, Göran
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: ruotsi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 355

Lisätiedot

Det är lika lätt att studera dyngbaggar som att skåda fåglar, och minst lika roligt. Men hur kan dessa insekter trivas i andra djurs avföring? Vilken betydelse har de i naturens kretslopp? Hur skiljer man Nordens dyngbaggearter från varandra? Svar på de frågorna - och många fler - finner du i denna bok. Verket lämpar sig både för nybörjaren och för den inbitna skalbaggsentusiasten. Boken utgör en grundligt omarbetad och utvidgad version av en tidigare, finskspråkig bok om dyngbaggarna i Finland. Det första avsnittet berättar om dyngbaggarnas liv och leverne, och om hur du kan göra dyngbaggar till din hobby. I det andra avsnittet beskrivs alla de dyngbaggearter som påträffats i Norden. Det tredje avsnittet erbjuder en rikt illustrerad bestämningsnyckel som hjälper dig att föra dina fynd till rätt art. Många av våra dyngbaggearter är i dag rariteter som behöver vår hjälp. Boken berättar hur vi kan följa deras tillstånd.

Lisätiedot

Kuvaus Det är lika lätt att studera dyngbaggar som att skåda fåglar, och minst lika roligt. Men hur kan dessa insekter trivas i andra djurs avföring? Vilken betydelse har de i naturens kretslopp? Hur skiljer man Nordens dyngbaggearter från varandra? Svar på de frågorna - och många fler - finner du i denna bok. Verket lämpar sig både för nybörjaren och för den inbitna skalbaggsentusiasten. Boken utgör en grundligt omarbetad och utvidgad version av en tidigare, finskspråkig bok om dyngbaggarna i Finland. Det första avsnittet berättar om dyngbaggarnas liv och leverne, och om hur du kan göra dyngbaggar till din hobby. I det andra avsnittet beskrivs alla de dyngbaggearter som påträffats i Norden. Det tredje avsnittet erbjuder en rikt illustrerad bestämningsnyckel som hjälper dig att föra dina fynd till rätt art. Många av våra dyngbaggearter är i dag rariteter som behöver vår hjälp. Boken berättar hur vi kan följa deras tillstånd.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Hyönteistarvike Tibiale Oy
Tekijä Roslin, Tomas - Forshage, Mattias - Ödegaard, Frode - Ekblad, Camilla - Liljeberg, Göran
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 355
ISBN 9789526754444
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357033
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kovakuoriaiset, lajinmääritys, lajit, lantakuoriaiset, lehtisarviset, levinneisyys, Norja, Pohjoismaat, Ruotsi, Suomi, tietokirjallisuus, Hyönteiset
Alanimike 8357033

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Nordens dyngbaggar

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot