Nuoret pelissä (10 kpl) - Inka Silvennoinen

Tietoa kasvattajille nuorten digitaalisesta pelaamisesta ja rahapelaamisesta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Silvennoinen, Inka - Meriläinen, Mikko
  • Kansityyppi: muu
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017

Lisätiedot

Digitaalinen pelaaminen on merkittävä osa lasten ja nuorten elämää ja arkea. Tähän ilmiöön liittyvä pelikasvatus on osa nykyaikaista vanhemmuutta ja kasvatusta. Rahapelaaminen taas on Suomessa kielletty alle 18-vuotiailta, eikä sen tulisi kuulua lapsuuden ja nuoruuden piiriin lainkaan. Tämä tukiaineisto käsittelee lasten ja nuorten digitaalista pelaamista ja rahapelaamista, pelihaittoja sekä niihin liittyviä kasvatuskysymyksiä. Se on tarkoitettu tueksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä aihetta pohtiville vanhemmille ja muille läheisille. Aineiston on tuottanut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos yhteistyössä Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Digitaalinen pelaaminen on merkittävä osa lasten ja nuorten elämää ja arkea. Tähän ilmiöön liittyvä pelikasvatus on osa nykyaikaista vanhemmuutta ja kasvatusta. Rahapelaaminen taas on Suomessa kielletty alle 18-vuotiailta, eikä sen tulisi kuulua lapsuuden ja nuoruuden piiriin lainkaan. Tämä tukiaineisto käsittelee lasten ja nuorten digitaalista pelaamista ja rahapelaamista, pelihaittoja sekä niihin liittyviä kasvatuskysymyksiä. Se on tarkoitettu tueksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä aihetta pohtiville vanhemmille ja muille läheisille. Aineiston on tuottanut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos yhteistyössä Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kanssa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Tekijä Silvennoinen, Inka - Meriläinen, Mikko
Sidosasu muu
ISBN 9789523027589
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8466584
Asiasanat digitaaliset pelit, lapset, nuoret, ongelmapelaaminen, pelaaminen, pelihimo, rahapelit, riippuvuus, tietokirjallisuus, Päihteiden ja piristeiden käyt
Alanimike 8466584

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Nuoret pelissä (10 kpl)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot