Odo - Pekka Airaksinen

tie ties minne : käsikirja luovaan meditaatioon

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

57,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Airaksinen, Pekka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 183

Lisätiedot

ODO Tie ties minne - Käsikirja luovaan meditaatioon on kokoelma mielikuvaharjoituksia kommentteineen, jotka on koottu Ngakpa Maitreya Pekka Airaksisen meditaatio-oppilaiden yhteisössä kolmen vuosikymmenen aikana. Harjoitukset toimivat meditaatiomenetelmänä matkalla kohti vapaampaa liikkuvuutta mielessä ja elämässä. Harjoituksia on ohjattu ja tutkittu lukuisissa meditaatio- ja luovuustyöryhmissä ja niiden pohjalta on käyty jännittäviä keskusteluja mielen syvyyksistä. Ehkäpä harjoitusten yksi tärkeimmistä merkityksistä onkin luoda tilanteita, joissa voi kommunikoida sanatonta, sillä meditatiivinen ulottuvuus on elämyksellistä tilaa ja käsitteiden tuonpuoleista elämää.

Lisätiedot

Kuvaus ODO Tie ties minne - Käsikirja luovaan meditaatioon on kokoelma mielikuvaharjoituksia kommentteineen, jotka on koottu Ngakpa Maitreya Pekka Airaksisen meditaatio-oppilaiden yhteisössä kolmen vuosikymmenen aikana. Harjoitukset toimivat meditaatiomenetelmänä matkalla kohti vapaampaa liikkuvuutta mielessä ja elämässä. Harjoituksia on ohjattu ja tutkittu lukuisissa meditaatio- ja luovuustyöryhmissä ja niiden pohjalta on käyty jännittäviä keskusteluja mielen syvyyksistä. Ehkäpä harjoitusten yksi tärkeimmistä merkityksistä onkin luoda tilanteita, joissa voi kommunikoida sanatonta, sillä meditatiivinen ulottuvuus on elämyksellistä tilaa ja käsitteiden tuonpuoleista elämää.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja One Point Life
Tekijä Airaksinen, Pekka
Toimittaja Vainio, Maarit
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 183
ISBN 9789526828008
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357487
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat itämainen filosofia, luovuus, mielikuvaharjoittelu, mietiskely, tietokirjallisuus, Itämaiset uskonnot ja mytologi
Alanimike 8357487

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Odo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot