Oikeus hyvään hoitoon -

Tiedä oikeutesi ja pidä niistä kiinni

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

57,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 304

Lisätiedot

Miten voin saada korvauksia hoitovirheestä? Mikä on lääkekulujen alkuomavastuu? Miten valitan Kelan korvauspäätöksestä tai siitä, ettei hoitotakuu toteudu? Kenellä on oikeus nähdä potilastietoni? Miten toimin omaiseni edunvalvojana? Suomalainen terveydenhuolto on uudistumassa voimakkaasti, ja on entistä tärkeämpää tuntea asiaan liittyvää lainsäädäntöä. Oikeus hyvään hoitoon kertoo selkeästi ja havainnollisesti oikeuksistasi ja antaa käytännön ohjeita, miten pidät kiinni omista ja läheistesi oikeuksista.

Lisätiedot

Kuvaus Miten voin saada korvauksia hoitovirheestä? Mikä on lääkekulujen alkuomavastuu? Miten valitan Kelan korvauspäätöksestä tai siitä, ettei hoitotakuu toteudu? Kenellä on oikeus nähdä potilastietoni? Miten toimin omaiseni edunvalvojana? Suomalainen terveydenhuolto on uudistumassa voimakkaasti, ja on entistä tärkeämpää tuntea asiaan liittyvää lainsäädäntöä. Oikeus hyvään hoitoon kertoo selkeästi ja havainnollisesti oikeuksistasi ja antaa käytännön ohjeita, miten pidät kiinni omista ja läheistesi oikeuksista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Valitut Palat
Toimittaja Rasilainen, Reino - Jääskeläinen, Soili - Virtanen, Ilkka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 304
ISBN 9789522961075
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21576970
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asiakirjat, edunvalvonta, hakemukset, hoitotakuu, ikääntyneet, korvaukset, lainsäädäntö, lääkekorvaukset, mallit, oikeudet, omaiset, palvelusetelit, pitkäaikaishoito, potilaat, potilasasiakirjat, potilasvahingot, sairaanhoito, sairauspäivärahat, sairausv
Alanimike 21576970

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Oikeus hyvään hoitoon

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot