Oikeus tänään -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

145,25 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 605

Lisätiedot

Oikeus tänään -teos koostuu artikkeleista oikeustieteen eri aloilta. Artikkelien kirjoittajia ovat Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan professorit ja tiedekunnassa opettaneet oikeustieteen tohtorit. Teos on tarkoitettu Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan pääsykoekirjaksi. Se sopii myös käytettäväksi oikeustieteen oppikirjana. Artikkelit käsittelevät perheoikeutta, perimystä, kansainvälistä yksityisoikeutta, kauppaoikeutta, esineoikeutta, sähköistä asiointia ja viestintää, työoikeutta ja luotto-oikeutta.

Lisätiedot

Kuvaus Oikeus tänään -teos koostuu artikkeleista oikeustieteen eri aloilta. Artikkelien kirjoittajia ovat Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan professorit ja tiedekunnassa opettaneet oikeustieteen tohtorit. Teos on tarkoitettu Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan pääsykoekirjaksi. Se sopii myös käytettäväksi oikeustieteen oppikirjana. Artikkelit käsittelevät perheoikeutta, perimystä, kansainvälistä yksityisoikeutta, kauppaoikeutta, esineoikeutta, sähköistä asiointia ja viestintää, työoikeutta ja luotto-oikeutta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Toimittaja Tuominen, Tomi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-7671
Sivumäärä 605
ISBN 9789524847070
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 2 2. uud. p
Tilausnumero 8450359
Asiasanat esineoikeus, kansainvälinen yksityisoikeus, kauppaoikeus, K-kirjat, lainsäädäntö, luotot, perheoikeus, perintöoikeus, sähköinen asiointi, sähköinen viestintä, työoikeus, työsuhdeturva, K-kirja Oikeustiede
Alanimike 8450359

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Oikeus tänään

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot