Ongelma-ratkaisu-menetelmä patenttioikeudessa - Tomi Rantasaari

Euroopan patenttiviraston kehittämä "problem-solution approach" patentin keksinnöllisuuden arvioinnissa Suomessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rantasaari, Tomi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 146

Lisätiedot

Ongelma-ratkaisu-menetelmä (problem-solution approach) on Euroopan patenttiviraston (EPO) kehittämä vaiheittainen malli, jonka avulla patentin keksinnöllisyyden objektiiviselle arvioimiselle on pyritty luomaan yhtenäiset kriteerit. Teoksessa esitellään menetelmän keskeiset vaiheet ja sen soveltamiseen liittyviä esimerkkejä. Lisäksi teoksessa arvioidaan menetelmän merkitystä keksinnöllisyyden arvioinnin välineenä Suomalaisissa tuomioistuimissa. Kirjan kirjoittaja OTL, VT, KTM Tomi Rantasaari työskentelee yritysjuristina energia-alalla. Aikaisemmin hän on toiminut markkinaoikeustuomarina ja Helsingin hovioikeuden immateriaalioikeudellisten asioiden esittelijänä. Teos perustuu Rantasaaren lisensiaattitutkimukseen, joka on hyväksytty Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa keväällä 2015.

Lisätiedot

Kuvaus Ongelma-ratkaisu-menetelmä (problem-solution approach) on Euroopan patenttiviraston (EPO) kehittämä vaiheittainen malli, jonka avulla patentin keksinnöllisyyden objektiiviselle arvioimiselle on pyritty luomaan yhtenäiset kriteerit. Teoksessa esitellään menetelmän keskeiset vaiheet ja sen soveltamiseen liittyviä esimerkkejä. Lisäksi teoksessa arvioidaan menetelmän merkitystä keksinnöllisyyden arvioinnin välineenä Suomalaisissa tuomioistuimissa. Kirjan kirjoittaja OTL, VT, KTM Tomi Rantasaari työskentelee yritysjuristina energia-alalla. Aikaisemmin hän on toiminut markkinaoikeustuomarina ja Helsingin hovioikeuden immateriaalioikeudellisten asioiden esittelijänä. Teos perustuu Rantasaaren lisensiaattitutkimukseen, joka on hyväksytty Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa keväällä 2015.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja IPR University Center
Tekijä Rantasaari, Tomi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1796-8194
Sivumäärä 146
ISBN 9789526787473
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8357281
Asiasanat arviointi, arviointimenetelmät, Eurooppa, eurooppaoikeus, immateriaalioikeus, keksinnöt, oikeuskäytäntö, oikeusvaikutukset, patentit, patentointi, patenttijärjestelmät, Suomi, tietokirjallisuus, tuomioistuimet, valtionsisäinen oikeus, Oikeustiede
Alanimike 8357281

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ongelma-ratkaisu-menetelmä patenttioikeudessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot