Onko elämällä väliä? - Eva Kanerva

kysymyksiä elämän tarkoituksista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,80 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kanerva, Eva
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 155

Lisätiedot

"- - jos sitä mielekkyyttä ja turvaa ja elämän tarkotusta ei oo oikein muuten löytyny, niin sitä sitten täytetään semmosilla, millä saahaan ainakin turrutettua." Mikä tekee elämästäni merkityksellisen? Miksi minun ympärilläni on niin paljon kärsimystä ja kuolemaa? Tämä kirja käsittelee elämän syviä kysymyksiä päihdeasiakkaiden keskuudessa. Syvillä kysymyksillä tarkoitetaan elämän tarkoituksen kysymyksiä sekä ihmisen suhdetta ajan rajallisuuteen, kuolemaan, kärsimykseen, vastuuseen ja syyllisyyteen. Ne konkretisoituvat usein arkitodellisuudessa - kokemuksena elämän mielekkyydestä tai merkityksettömyydestä. Kirja on kirjoitettu kaikille niille, jotka työssään tai läheisen ihmisen osassa käsittelevät elämän tarkoituksen ja merkityksellisyyden kysymyksiä. Kirja auttaa ihmisiä tunnistamaan ja kohtaamaan kysymykset sekä madaltaa kynnystä heittäytyä keskustelemaan elämän perustasta toisen ihmisen kanssa. Siinä esitellään elämän syvien kysymysten puheeksi ottamisen tapoja ja pohditaan, kuinka kysymysten tarkastelu tukee raittiuden säilymistä.

Lisätiedot

Kuvaus "- - jos sitä mielekkyyttä ja turvaa ja elämän tarkotusta ei oo oikein muuten löytyny, niin sitä sitten täytetään semmosilla, millä saahaan ainakin turrutettua." Mikä tekee elämästäni merkityksellisen? Miksi minun ympärilläni on niin paljon kärsimystä ja kuolemaa? Tämä kirja käsittelee elämän syviä kysymyksiä päihdeasiakkaiden keskuudessa. Syvillä kysymyksillä tarkoitetaan elämän tarkoituksen kysymyksiä sekä ihmisen suhdetta ajan rajallisuuteen, kuolemaan, kärsimykseen, vastuuseen ja syyllisyyteen. Ne konkretisoituvat usein arkitodellisuudessa - kokemuksena elämän mielekkyydestä tai merkityksettömyydestä. Kirja on kirjoitettu kaikille niille, jotka työssään tai läheisen ihmisen osassa käsittelevät elämän tarkoituksen ja merkityksellisyyden kysymyksiä. Kirja auttaa ihmisiä tunnistamaan ja kohtaamaan kysymykset sekä madaltaa kynnystä heittäytyä keskustelemaan elämän perustasta toisen ihmisen kanssa. Siinä esitellään elämän syvien kysymysten puheeksi ottamisen tapoja ja pohditaan, kuinka kysymysten tarkastelu tukee raittiuden säilymistä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Kanerva, Eva
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 155
ISBN 9789524515337
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8450366
Asiasanat elämän tarkoitus, häpeä, ihmissuhteet, K-kirjat, kohtaaminen, kuolema, kärsimys, mielekkyys, päihdeongelmaiset, päihdetyö, raittiustyö, sielunhoito, syyllisyydentunne, usko
Alanimike 8450366

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Onko elämällä väliä?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot