Onneks on lähiruokaa - Merja Koski

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Koski, Merja
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 144

Lisätiedot

Kirja on värikäs opas lähiruuan pariin. Se kertoo lukuisista mahdollisuuksista käyttää oman alueen tuotteita ja antaa herkullisia ruuanvalmistusohjeita, jotka tutustuttavat lukijan harvinaisiinkin vaihtoehtoihin. Kirja sisältää myös elämänmakuisia tarinoita lähiruuan kasvattajista. Merja Koski on kirjoittanut ruokakolumneja lehtiin, tehnyt ruokaohjelmia radioon ja pitänyt ruokakursseja ja - luentoja. Kiinnostus lähiruokaan innosti hänet kirjoittamaan tämän kirjan, joka ei ole pelkkä keittokirja, vaan myös paljon muuta.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on värikäs opas lähiruuan pariin. Se kertoo lukuisista mahdollisuuksista käyttää oman alueen tuotteita ja antaa herkullisia ruuanvalmistusohjeita, jotka tutustuttavat lukijan harvinaisiinkin vaihtoehtoihin. Kirja sisältää myös elämänmakuisia tarinoita lähiruuan kasvattajista. Merja Koski on kirjoittanut ruokakolumneja lehtiin, tehnyt ruokaohjelmia radioon ja pitänyt ruokakursseja ja - luentoja. Kiinnostus lähiruokaan innosti hänet kirjoittamaan tämän kirjan, joka ei ole pelkkä keittokirja, vaan myös paljon muuta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Sunkirja
Tekijä Koski, Merja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 144
ISBN 9789525970166
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8355933
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat eettisyys, luonnonmukainen tuotanto, luonnonmukainen viljely, lähiruoka, maataloustuotanto, maatalousyrittäjät, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8355933

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Onneks on lähiruokaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot