Onnistu palautteessa - Päivi Kupias

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

51,50 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kupias, Päivi - Peltola, Raija - Saloranta, Paula
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 238

Lisätiedot

Työpaikan konfliktitilanteissa asian pöydälle nostamista lykätään kuin hammaslääkärille menoa. Kiitostakin jaetaan niukasti. Harva on tavannut henkilöä, joka kokisi saavansa liikaa kannustusta ja positiivista palautetta työssään. Sen jano on sen sijaan valtava. Palaute on osa työpaikan vuorovaikutusta, oppimista ja kehittämistä. Palautteen kohteena on ahtaasti ajateltuna työ ja sen suorittaminen, laajemmin ajateltuna koko työyhteisön, työn ja työntekijän kehittäminen. Palautetta viljelevä toimintakulttuuri parantaa työilmapiiriä. Hyvät vuorovaikutussuhteet rakentuvat avoimelle keskustelulle ja rehellisyydelle. Toimiva palautekulttuuri edistää oppimista ja kehittymistä. Parhaimmillaan työyhteisö toimii tehokkaana oppimisympäristönä, jossa osaamista yhdistelemällä luodaan uusia näkemyksiä ja ideoita monimutkaistenkin asioiden ratkaisemiseksi. Toimiva vuorovaikutus ja palaute on liima, joka yhdistää eri ihmisten osaamisen ja tuottaa uutta yhteistä näkemystä. Esimies on omalta osaltaan tämän vuorovaikutuksen osapuoli, mutta myös koordinaattori, joka johtaa ja luo edellytyksiä työyksikkönsä hyvälle vuorovaikutukselle. Hyvää johtamista ei ole olemassa ilman palautetta. Ei kuitenkaan riitä, että esimies kertoo, mitä pitää saada aikaan ja miten työ on tehtävä. Ei riitä, että luottaa asiantuntijaan ja jättää tämän rauhaan. Työn edellytykset ja vaatimukset muuttuvat koko ajan. Ne pakottavat toimintatapojen tarkistuksiin ja uudelleen määrityksiin. Työntekijän kanssa on käytävä jatkuvaa keskustelua. Kirja Onnistu palautteessa on suunnattu esimiehille, joiden työhön kuuluu mahdollistaa ja aikaansaada menestystä, jonka tuottajina ovat omat työntekijät. Se sopii luettavaksi myös kaikille niille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitojaan.

Lisätiedot

Kuvaus Työpaikan konfliktitilanteissa asian pöydälle nostamista lykätään kuin hammaslääkärille menoa. Kiitostakin jaetaan niukasti. Harva on tavannut henkilöä, joka kokisi saavansa liikaa kannustusta ja positiivista palautetta työssään. Sen jano on sen sijaan valtava. Palaute on osa työpaikan vuorovaikutusta, oppimista ja kehittämistä. Palautteen kohteena on ahtaasti ajateltuna työ ja sen suorittaminen, laajemmin ajateltuna koko työyhteisön, työn ja työntekijän kehittäminen. Palautetta viljelevä toimintakulttuuri parantaa työilmapiiriä. Hyvät vuorovaikutussuhteet rakentuvat avoimelle keskustelulle ja rehellisyydelle. Toimiva palautekulttuuri edistää oppimista ja kehittymistä. Parhaimmillaan työyhteisö toimii tehokkaana oppimisympäristönä, jossa osaamista yhdistelemällä luodaan uusia näkemyksiä ja ideoita monimutkaistenkin asioiden ratkaisemiseksi. Toimiva vuorovaikutus ja palaute on liima, joka yhdistää eri ihmisten osaamisen ja tuottaa uutta yhteistä näkemystä. Esimies on omalta osaltaan tämän vuorovaikutuksen osapuoli, mutta myös koordinaattori, joka johtaa ja luo edellytyksiä työyksikkönsä hyvälle vuorovaikutukselle. Hyvää johtamista ei ole olemassa ilman palautetta. Ei kuitenkaan riitä, että esimies kertoo, mitä pitää saada aikaan ja miten työ on tehtävä. Ei riitä, että luottaa asiantuntijaan ja jättää tämän rauhaan. Työn edellytykset ja vaatimukset muuttuvat koko ajan. Ne pakottavat toimintatapojen tarkistuksiin ja uudelleen määrityksiin. Työntekijän kanssa on käytävä jatkuvaa keskustelua. Kirja Onnistu palautteessa on suunnattu esimiehille, joiden työhön kuuluu mahdollistaa ja aikaansaada menestystä, jonka tuottajina ovat omat työntekijät. Se sopii luettavaksi myös kaikille niille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitojaan.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sanoma Pro
Tekijä Kupias, Päivi - Peltola, Raija - Saloranta, Paula
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 238
ISBN 9789526322490
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8356340
Asiasanat esimiehet, henkilöstöjohtaminen, palaute, esimies-alaissuhde, vuorovaikutus, dialogisuus, yrityskulttuuri, Liiketalouden hallinto
Alanimike 8356340

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Onnistu palautteessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot