Onnivaattori - Pekka Pirhonen

itsen johtamisen keveys

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

20,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pirhonen, Pekka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 169

Lisätiedot

Onko suuntasi epäselvä? Hiipuuko energiasi, innostuksesi ja rohkeutesi? Näetkö samoja merkkejä organisaatiossasi? Onnivaattori on kirja itsen johtamisesta oman kohtalon valitsemisesta, elämän siivoustalkoista ja työn merkityksen kirkastamisesta. Saavutat haluamiasi tuloksia, eikä sinua enää väsytä. Jos johdat itsesi lisäksi muita, huomaat johtamisotteesi vahvistuvan ja organisaatiosi energisoituvan. Taitavasti johdettu oleminen luo merkityksellisen tekemisen. Syntyy osuvan toiminnan virtaus. Tämä on puhdasta onnea, keveyden ja syvyyden leikkiä. Kutsun tätä olemisen tapaa Onnivaattoriksi. Tule mukaan ja luo oma leikkisi.

Lisätiedot

Kuvaus Onko suuntasi epäselvä? Hiipuuko energiasi, innostuksesi ja rohkeutesi? Näetkö samoja merkkejä organisaatiossasi? Onnivaattori on kirja itsen johtamisesta oman kohtalon valitsemisesta, elämän siivoustalkoista ja työn merkityksen kirkastamisesta. Saavutat haluamiasi tuloksia, eikä sinua enää väsytä. Jos johdat itsesi lisäksi muita, huomaat johtamisotteesi vahvistuvan ja organisaatiosi energisoituvan. Taitavasti johdettu oleminen luo merkityksellisen tekemisen. Syntyy osuvan toiminnan virtaus. Tämä on puhdasta onnea, keveyden ja syvyyden leikkiä. Kutsun tätä olemisen tapaa Onnivaattoriksi. Tule mukaan ja luo oma leikkisi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Pirhonen, Pekka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 169
ISBN 9789523181144
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350257
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat harjoitukset, henkinen hyvinvointi, itsekasvatus, itsensä johtaminen, luovuus, läsnäolo, mielenrauha, mietiskely, onnellisuus, tietokirjallisuus, tulevaisuudenodotukset, Kehityspsykologia
Alanimike 8350257

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Onnivaattori

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot