Opiskelutaidot - Carol Vorderman

Auta koululaista parempiin tuloksiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Vorderman, Carol - Barker, Geoff - Moran, Andrew - Senker, Cath - Sommer, Sandy
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 256

Lisätiedot

Onko opiskelu haastavaa? Opiskelutaidot sisältää ratkaisuja turhautuneiden koululaisten ja vanhempien ongelmiin. Sen innovatiivisessa, visuaalisessa sisällössä yhdistyvät värikkäät kaaviot ja kuvat vaiheittaisiin ohjeisiin, jotka tekevät oppimisesta ennennäkemättömän helppoa. Tässä oppaassa käsitellään keskeisiä taitoja, kuten järjestelemistä, aikatauluja, oppimistyylejä, motivaatiota, kertausmenetelmiä ja kokeita. Sen ansiosta vanhemmat ja koululaiset ymmärtävät vaikeimmatkin käsitteet. Opiskelutaidot vahvistaa itseluottamusta, laukaisee stressiä ja tekee opiskelemisen työläimmistäkin puolista yksinkertaisia, selkeitä ja ymmärrettäviä.

Lisätiedot

Kuvaus Onko opiskelu haastavaa? Opiskelutaidot sisältää ratkaisuja turhautuneiden koululaisten ja vanhempien ongelmiin. Sen innovatiivisessa, visuaalisessa sisällössä yhdistyvät värikkäät kaaviot ja kuvat vaiheittaisiin ohjeisiin, jotka tekevät oppimisesta ennennäkemättömän helppoa. Tässä oppaassa käsitellään keskeisiä taitoja, kuten järjestelemistä, aikatauluja, oppimistyylejä, motivaatiota, kertausmenetelmiä ja kokeita. Sen ansiosta vanhemmat ja koululaiset ymmärtävät vaikeimmatkin käsitteet. Opiskelutaidot vahvistaa itseluottamusta, laukaisee stressiä ja tekee opiskelemisen työläimmistäkin puolista yksinkertaisia, selkeitä ja ymmärrettäviä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Vorderman, Carol - Barker, Geoff - Moran, Andrew - Senker, Cath - Sommer, Sandy
Kääntäjä Ketola, Veli-Pekka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 256
ISBN 9789523214408
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8417203
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat itseluottamus, kotikasvatus, koululaiset, lapset (ikäryhmät), motivaatio, opiskelu, opiskelutaito, oppiminen, oppimistyylit, stressinhallinta, tietokirjallisuus, tukeminen, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 8417203

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Opiskelutaidot

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot