Oravanpyörästä Onnellisten saarille - Heli Ilaskari

koti Kanarialla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Ilaskari, Heli
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 124

Lisätiedot

Haaveiletko asumisesta Espanjan auringossa? Heli ja Heikki Ilaskari hyppäävät oravanpyörästä ja myyvät kotinsa Suomessa. He pakkaavat elämänsä kolmeen matkalaukkuun ja vuokraavat asunnon Onnellisten saarilta, aidosta kanarialaisesta kylästä. Humoristiset ja koskettavat tarinat tempaavat lukijan kotimaan muuttosirkuksesta keskelle kanarialaista arkea. Kirja tutustuttaa paikallisiin persoonallisuuksiin ja riipaiseviin ihmiskohtaloihin. Trooppinen myrsky riehuu, pommit paukkuvat ja appelsiinit tuoksuvat. Oravanpyörästä Onnellisten saarille on myös enemmän kuin matkakertomus. Se on samalla lämmin ja kiehtova tutkimusmatka omaan sisimpään. Heli Ilaskari tunnetaan etenkin pakinoista, tieto- ja lastenkirjoista sekä naivistisista maalauksista. Valoisuus, lämmin huumori ja rakkaus luontoon näkyvät paitsi pakinoissa ja selkokielisten lastenkirjojen Hessu-sedän eläintarha (BTJ 1998) ja Hessu-sedän eläintarhassa tapahtuu (BTJ 2001) riimeissä, myös faktalla ja fiktiolla leikittelevässä elämäntaito-oppaassa Guru Gurnaun joogakoulu - löydä sisäinen kissasi (Tammi 2003). Selkeys ja yksinkertaisuus ovat myös hänen perinteisempien tietokirjojensa Lempeää joogaa aloittelijoille (Tammi 2005) ja Pieni mietiskelykirja (Tammi 2006) tuntomerkkejä. Jopa vakavimpiakin teemoja käsitellessään Heli haluaa valaa uskoa ja tahtoa parempaan. Heli asuu tällä hetkellä Kemiönsaarella. Ehtymätön aiheiden aarreaitta on paitsi oma elämä ja perhe - puoliso Heikki sekä kissasisarukset Okko ja Oona - myös läheiset ja ystävät. Heidän lisäkseen luonto ja joogaharrastus ovat Helille rakkaita.

Lisätiedot

Kuvaus Haaveiletko asumisesta Espanjan auringossa? Heli ja Heikki Ilaskari hyppäävät oravanpyörästä ja myyvät kotinsa Suomessa. He pakkaavat elämänsä kolmeen matkalaukkuun ja vuokraavat asunnon Onnellisten saarilta, aidosta kanarialaisesta kylästä. Humoristiset ja koskettavat tarinat tempaavat lukijan kotimaan muuttosirkuksesta keskelle kanarialaista arkea. Kirja tutustuttaa paikallisiin persoonallisuuksiin ja riipaiseviin ihmiskohtaloihin. Trooppinen myrsky riehuu, pommit paukkuvat ja appelsiinit tuoksuvat. Oravanpyörästä Onnellisten saarille on myös enemmän kuin matkakertomus. Se on samalla lämmin ja kiehtova tutkimusmatka omaan sisimpään. Heli Ilaskari tunnetaan etenkin pakinoista, tieto- ja lastenkirjoista sekä naivistisista maalauksista. Valoisuus, lämmin huumori ja rakkaus luontoon näkyvät paitsi pakinoissa ja selkokielisten lastenkirjojen Hessu-sedän eläintarha (BTJ 1998) ja Hessu-sedän eläintarhassa tapahtuu (BTJ 2001) riimeissä, myös faktalla ja fiktiolla leikittelevässä elämäntaito-oppaassa Guru Gurnaun joogakoulu - löydä sisäinen kissasi (Tammi 2003). Selkeys ja yksinkertaisuus ovat myös hänen perinteisempien tietokirjojensa Lempeää joogaa aloittelijoille (Tammi 2005) ja Pieni mietiskelykirja (Tammi 2006) tuntomerkkejä. Jopa vakavimpiakin teemoja käsitellessään Heli haluaa valaa uskoa ja tahtoa parempaan. Heli asuu tällä hetkellä Kemiönsaarella. Ehtymätön aiheiden aarreaitta on paitsi oma elämä ja perhe - puoliso Heikki sekä kissasisarukset Okko ja Oona - myös läheiset ja ystävät. Heidän lisäkseen luonto ja joogaharrastus ovat Helille rakkaita.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Auriart
Tekijä Ilaskari, Heli
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 124
ISBN 9789526715209
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10841203
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asuminen ulkomailla, Espanja, Gran Canaria, Kanariansaaret, muistelmat, tietokirjallisuus, Afrikan saaret, maantiede
Alanimike 10841203

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Oravanpyörästä Onnellisten saarille

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot