Osallistavaa kehittämistä asumisyksikössä -

Asukkaat ja työntekijät kehittäjinä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

45,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 194

Lisätiedot

Kirja on tarkoitettu kaikille osallistavan kehittämisen ja asumissosiaalisen työn kehittämisestä kiinnostuneille. Erityisesti se hyödyttää asumisyksiköitten työntekijöitä ja esimiehiä, jotka miettivät miten kehittää omaa työtä ja työyhteisöä yhdessä asukkaitten kanssa, sukasosallisuutta ja yhteisöllisyyttä vahvistaen. Asukkaitten ja työntekijöiden yhteissuunnittelun tuloksena asumisyksikön arkeen kehitettiin osallisuutta ja yhteisöllisyyttä vahvistavia toimintakäytäntöjä. ATLAS-hankkeen julkaisussa kuvataan osallistavan kehittämisen prosessi, jossa asumisyksikön asukkaat, työntekijät ja esimiehet toimivat yhdessä kehittäjinä. Julkaisu rakentuu artikkeleista, joissa työntekijät ja esimiehet, Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat, ohjaavat opettajat ja hankkeen ohjaajat kirjoittavat yhdessä kehittämisestä ja oppimisesta asumisyksikössä. Asukaslähtöisen asumissosiaalisen työn mahdollistavia rakenteita jäsennetään artikkeleissa johtajuuden, tiimityön ja yhteistyöfoorumeitten näkökulmasta. Asukkaitten yhteisöä ja ohjaustyön menetelmiä kuvataan asukkaitten kokemusten pohjalta.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on tarkoitettu kaikille osallistavan kehittämisen ja asumissosiaalisen työn kehittämisestä kiinnostuneille. Erityisesti se hyödyttää asumisyksiköitten työntekijöitä ja esimiehiä, jotka miettivät miten kehittää omaa työtä ja työyhteisöä yhdessä asukkaitten kanssa, sukasosallisuutta ja yhteisöllisyyttä vahvistaen. Asukkaitten ja työntekijöiden yhteissuunnittelun tuloksena asumisyksikön arkeen kehitettiin osallisuutta ja yhteisöllisyyttä vahvistavia toimintakäytäntöjä. ATLAS-hankkeen julkaisussa kuvataan osallistavan kehittämisen prosessi, jossa asumisyksikön asukkaat, työntekijät ja esimiehet toimivat yhdessä kehittäjinä. Julkaisu rakentuu artikkeleista, joissa työntekijät ja esimiehet, Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat, ohjaavat opettajat ja hankkeen ohjaajat kirjoittavat yhdessä kehittämisestä ja oppimisesta asumisyksikössä. Asukaslähtöisen asumissosiaalisen työn mahdollistavia rakenteita jäsennetään artikkeleissa johtajuuden, tiimityön ja yhteistyöfoorumeitten näkökulmasta. Asukkaitten yhteisöä ja ohjaustyön menetelmiä kuvataan asukkaitten kokemusten pohjalta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Toimittaja Koski, Arja - Vogt, Ilse
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 2343-2187
Sivumäärä 194
ISBN 9789524932554
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8352090
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asiakaslähtöisyys, asukkaat, asumispalvelut, asunnottomat, kehittäminen, kehittämisprojektit, osallistaminen, osallisuus, projektit, tietokirjallisuus, tuettu asuminen, työntekijät, yhteisöllisyys, Asuntopolitiikka
Alanimike 8352090

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Osallistavaa kehittämistä asumisyksikössä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot