Oy Alfred A. Palmberg 100 vuotta - Antti Tuuri

sukupolvet vaihtuvat, yhtiö elää

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Tuuri, Antti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 199

Lisätiedot

Rakennusliike Alfred A. Palmbergin satavuotinen historia on samalla myös kappale Suomen historiaa. Alfred A. Palmberg perusti myllynkiviä valmistaneen yhtiön vuonna 1907, mutta jo ennen ensimmäistä maailmansotaa rakensi myös myllyt ja padot myllynkiviään varten. Hänestä tuli teollisuuden luottorakentaja ja hänen seuraajansa veivät yhtiötä eteenpäin läpi itsenäisyyden vuosikymmenten, sotien ja jälleenrakentamisen aikojen tähän päivään saakka. Sata vuotta täyttävä Oy Alfred A. Palmberg Ab on Suomen vanhin rakennusyhtiö. Se kuuluu Lemminkäinen-konserniin ja vastaa sen talonrakennustoiminnasta. Tänään Palmberg on yksi maamme merkittävimmistä rakennusliikkeistä.

Lisätiedot

Kuvaus Rakennusliike Alfred A. Palmbergin satavuotinen historia on samalla myös kappale Suomen historiaa. Alfred A. Palmberg perusti myllynkiviä valmistaneen yhtiön vuonna 1907, mutta jo ennen ensimmäistä maailmansotaa rakensi myös myllyt ja padot myllynkiviään varten. Hänestä tuli teollisuuden luottorakentaja ja hänen seuraajansa veivät yhtiötä eteenpäin läpi itsenäisyyden vuosikymmenten, sotien ja jälleenrakentamisen aikojen tähän päivään saakka. Sata vuotta täyttävä Oy Alfred A. Palmberg Ab on Suomen vanhin rakennusyhtiö. Se kuuluu Lemminkäinen-konserniin ja vastaa sen talonrakennustoiminnasta. Tänään Palmberg on yksi maamme merkittävimmistä rakennusliikkeistä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Alfred A.Palmberg
Tekijä Tuuri, Antti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 199
ISBN 9789529215478
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8358119
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat Alfred A. Palmberg (yhtiö), historia, rakennusala, rakennusliikkeet, rakentaminen, tietokirjallisuus, yrityshistoriikit
Alanimike 8358119

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Oy Alfred A. Palmberg 100 vuotta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot