Päällys : Erkki Tanttu - Markku Tanttu

Kirjankansitaidetta seitsemältä vuosikymmeneltä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Tanttu, Markku
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 112

Lisätiedot

Kuvittaja, taidegraafikko, professori Erkki Tenttu (1907-0985) teki kansikuvan tai suunnitteli päällyksen varmasti yli neljäänsataan kirjaan. Tarkkaa määrää on vaikeata laskea lukeako kirjaparin vain joiltakin elementeiltään hieman eroavat päällykset eri teoksiksi miten noteerata päällys, jossa on taiteilijan aiemmin tekemä kuva onko painamatta jäänyt päällys huomioitava teoksena entä sarjakuvakokoelmien kannet? Kaikki Tantun kirjankannet eivät ehkä ole vielä tiedossakaan. Tanttu teki myös paljon aikakausjulkaisujen kansia, mutta koska ne eroavat luonteeltaan kirjojen päällyksistä, niitä ei tässä huomioida. Erkki Tantun laatimista kirjankansista, kansikuvista, kansiluonnoksista ja julkaisematta jääneistä päällyksistä tässä kirjassa julkaistaan noin 280 kuvaa.

Lisätiedot

Kuvaus Kuvittaja, taidegraafikko, professori Erkki Tenttu (1907-0985) teki kansikuvan tai suunnitteli päällyksen varmasti yli neljäänsataan kirjaan. Tarkkaa määrää on vaikeata laskea lukeako kirjaparin vain joiltakin elementeiltään hieman eroavat päällykset eri teoksiksi miten noteerata päällys, jossa on taiteilijan aiemmin tekemä kuva onko painamatta jäänyt päällys huomioitava teoksena entä sarjakuvakokoelmien kannet? Kaikki Tantun kirjankannet eivät ehkä ole vielä tiedossakaan. Tanttu teki myös paljon aikakausjulkaisujen kansia, mutta koska ne eroavat luonteeltaan kirjojen päällyksistä, niitä ei tässä huomioida. Erkki Tantun laatimista kirjankansista, kansikuvista, kansiluonnoksista ja julkaisematta jääneistä päällyksistä tässä kirjassa julkaistaan noin 280 kuvaa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Markku Tanttu
Tekijä Tanttu, Markku
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 112
ISBN 9789526778051
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8357218
Asiasanat graafikot, graafinen suunnittelu, grafiikka, henkilöhistoria, historia, kansitaide, kirjataide, kuvittajat, käyttögrafiikka, tietokirjallisuus, visuaalinen suunnittelu, Käyttögrafiikka
Alanimike 8357218

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Päällys : Erkki Tanttu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot