Päästä irti - Kimmo Takanen

Vapaudu tunnelukoista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Takanen, Kimmo
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 330

Lisätiedot

Päästä irti -suosikkiteoksen uusi laitos johdattaa lukijan elämään täyttä elämää. Kirja tarkastelee suosittua läsnäolon teemaa tunnelukkojen näkökulmasta. Samalla se tarjoaa keinoja lukkojemme avaamiseen. Tunnelukkojen vuoksi toimimme usein lapsenkaltaisesti: välttelemme, lamaannumme tai hyökkäämme. Teemme tämän vain selvitäksemme epämukavista tunteistamme, joita menneisyytemme meissä herättää. Menneisyys ei anna meidän elää täydesti tätä hetkeä. Kun otamme vastuun hyvinvoinnistamme ja päästämme tietoisesti irti menneestä, vapaudumme elämään läsnäolevaa ja tasapainoista arkea. Kirjan uudessa laitoksessa on mukana täysin uusia lukuja läsnäolosta ja tunnelukoista.

Lisätiedot

Kuvaus Päästä irti -suosikkiteoksen uusi laitos johdattaa lukijan elämään täyttä elämää. Kirja tarkastelee suosittua läsnäolon teemaa tunnelukkojen näkökulmasta. Samalla se tarjoaa keinoja lukkojemme avaamiseen. Tunnelukkojen vuoksi toimimme usein lapsenkaltaisesti: välttelemme, lamaannumme tai hyökkäämme. Teemme tämän vain selvitäksemme epämukavista tunteistamme, joita menneisyytemme meissä herättää. Menneisyys ei anna meidän elää täydesti tätä hetkeä. Kun otamme vastuun hyvinvoinnistamme ja päästämme tietoisesti irti menneestä, vapaudumme elämään läsnäolevaa ja tasapainoista arkea. Kirjan uudessa laitoksessa on mukana täysin uusia lukuja läsnäolosta ja tunnelukoista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Takanen, Kimmo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 330
ISBN 9789522889119
Ilmestymisvuosi 2018
Painos 2 2. p
Tilausnumero 7680281
Asiasanat aikuisuus, elämänhallinta, elämäntaito, lapsuus, mielenrauha, psyykkinen kehitys, tietoinen läsnäolo, tietokirjallisuus, tunne-elämän häiriöt, tunteet, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 7680281

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Päästä irti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot