Päätalon matkassa - Kai Hirvasnoro

johdatusta Iijoki-sarjaan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hirvasnoro, Kai
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 337

Lisätiedot

Tämä kirja on syntynyt intohimosta kirjailija Kalle Päätalon tuotantoon. Päätalon matkassa oli aluksi toimittaja Kai Hirvasnoron syksystä 2012 kevääseen 2013 internetissä pitämä lukupäiväkirja 26-osaisesta Iijoki-sarjasta. Sen ympärille muodostui Päätalo-harrastajien yhteisö, satoja näkökulmia yhteen koonnut verkkolukupiiri. Päiväkirja ja sen kommentit johdattavat lukijan painosten kuninkaan ainutlaatuiseen kirjasarjaan ja maailmaan. Mukana on kirjailijamestarin tunteneiden ja muiden Päätalo-tietäjien havaintoja, joista ei ole aiemmin kerrottu julkisuudessa. Päätalon Iijoki-sarjan viimeinen romaani ilmestyi vuonna 1998. Blogin suosio osoitti, että kirjailijan sana puhuttelee ja herättää kiihkeitä tunteita myös 2000-luvun lukijoissa. Lukijakommentit todistavat Kallen olleen eräänlainen kansakunnan terapeutti.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja on syntynyt intohimosta kirjailija Kalle Päätalon tuotantoon. Päätalon matkassa oli aluksi toimittaja Kai Hirvasnoron syksystä 2012 kevääseen 2013 internetissä pitämä lukupäiväkirja 26-osaisesta Iijoki-sarjasta. Sen ympärille muodostui Päätalo-harrastajien yhteisö, satoja näkökulmia yhteen koonnut verkkolukupiiri. Päiväkirja ja sen kommentit johdattavat lukijan painosten kuninkaan ainutlaatuiseen kirjasarjaan ja maailmaan. Mukana on kirjailijamestarin tunteneiden ja muiden Päätalo-tietäjien havaintoja, joista ei ole aiemmin kerrottu julkisuudessa. Päätalon Iijoki-sarjan viimeinen romaani ilmestyi vuonna 1998. Blogin suosio osoitti, että kirjailijan sana puhuttelee ja herättää kiihkeitä tunteita myös 2000-luvun lukijoissa. Lukijakommentit todistavat Kallen olleen eräänlainen kansakunnan terapeutti.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura
Tekijä Hirvasnoro, Kai
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 337
ISBN 9789525976069
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 21782586
Asiasanat esikuvat, fiktiiviset henkilöt, henkilöhistoria, henkilökuvat, kaunokirjallisuus, muistelmat, tietokirjallisuus, Kirjallisuustiede
Alanimike 21782586

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Päätalon matkassa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot