Päätän antaa anteeksi - Dianne B. Collard

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

16,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Collard, Dianne B.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 111

Lisätiedot

Sivumäärältään pieni mutta sisällöltään valtavan suuri kirja anteeksiannosta. Kirjoittajan 23-vuotias poika surmattiin raa'asti tilanteessa, jossa tämä oli auttamassa työtoveriaan rikoksen tekijä tulkitsi asian väärin. Kirja on kertomus paranemisprosessista, johon kirjoittaja suostui totellessaan Jumalaa. Hän oivalsi, että anteeksiantamattomuus on kuin myrkky tai syöpä, joka tuhoaa pikkuhiljaa ihmisen. Kirjan lopussa on kysymyksiä, joiden avulla voidaan pohtia ristiriitatilanteita ja anteeksiantoa sekä keskustella niistä Raamatun pohjalta pienryhmässä.

Lisätiedot

Kuvaus Sivumäärältään pieni mutta sisällöltään valtavan suuri kirja anteeksiannosta. Kirjoittajan 23-vuotias poika surmattiin raa'asti tilanteessa, jossa tämä oli auttamassa työtoveriaan rikoksen tekijä tulkitsi asian väärin. Kirja on kertomus paranemisprosessista, johon kirjoittaja suostui totellessaan Jumalaa. Hän oivalsi, että anteeksiantamattomuus on kuin myrkky tai syöpä, joka tuhoaa pikkuhiljaa ihmisen. Kirjan lopussa on kysymyksiä, joiden avulla voidaan pohtia ristiriitatilanteita ja anteeksiantoa sekä keskustella niistä Raamatun pohjalta pienryhmässä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Collard, Dianne B.
Kääntäjä Pitkänen, Merja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 111
ISBN 9789524756266
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos I choose to forgive
Tilausnumero 8351353
Asiasanat anteeksianto, elämäntaito, Jumala, kuolema, murha, pojat (ikäryhmät), selviytyminen, tahto, tietokirjallisuus, viha, äidit, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8351353

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Päätän antaa anteeksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot