Padassa pitkään - Jaakko Nuutila

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Nuutila, Jaakko
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 72

Lisätiedot

Hauduttaminen on perinteinen suomalaiseen keittiöön kuuluva ruoanvalmistusmenetelmä. Padassa liedellä tai uunissa kypsennettyyn ruokaan voi hyvin käyttää pidemmän kypsymisajan vaativia raaka-aineita, jotka ovat edullisia ja usein niitä maukkaimpia. Tässä kirjassa on hyviä toimivia perusohjeita. Perinteisten haudutettavien liharuokien rinnalla on myös kasvis- ja kalaruokia. Kirjasta saa myös vinkit viikon ruokalistan suunnittelemiseen niin, että aika riittää näiden aitojen, hyvistä raaka-aineista tehtyjen hitaampienkin ruokien valmistamiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Hauduttaminen on perinteinen suomalaiseen keittiöön kuuluva ruoanvalmistusmenetelmä. Padassa liedellä tai uunissa kypsennettyyn ruokaan voi hyvin käyttää pidemmän kypsymisajan vaativia raaka-aineita, jotka ovat edullisia ja usein niitä maukkaimpia. Tässä kirjassa on hyviä toimivia perusohjeita. Perinteisten haudutettavien liharuokien rinnalla on myös kasvis- ja kalaruokia. Kirjasta saa myös vinkit viikon ruokalistan suunnittelemiseen niin, että aika riittää näiden aitojen, hyvistä raaka-aineista tehtyjen hitaampienkin ruokien valmistamiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Maahenki
Tekijä Nuutila, Jaakko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 72
ISBN 9789523010062
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349477
Asiasanat kotimainen kaunokirjallisuus, ruokaohjeet, ruoanvalmistus, pataruoat, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8349477

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Padassa pitkään

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot