Paikallisen seurakunnan salaisuus - Paul Raja-aho

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Raja-aho, Paul
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 204

Lisätiedot

Paul Raja-aho toimi seitsemän vuotta Kokkolan baptistiseurakunnan paimenena ja 22 vuotta Järvenpään vapaaseurakunnan ARKIn paimenena. Paikallisen seurakunnan merkitys ja syvyys ovat näiden vuosien aikana käyneet hänelle yhä selvemmiksi, ja aiheesta on tullut hänen mieluisimpia saarna-aiheitaan. Tässä kirjassa Paul Raja-aho käsittelee seurakunta-aihetta hyvin monipuolisesti. Hän pohtii paikallisen seurakunnan menestyksen raamatullisia peruspilareita, löytää paikallisen seurakunnan seitsemän menestystekijää sekä erittelee virkojen ja palvelutehtävien sisältöä ja merkitystä sekä armolahjojen tunnistamista. Raja-aho käsittelee myös hyvin käytännönläheisiä asioita, kuten kokousten johtamista ja musiikkia, seurakunnan taloutta, kymmenysten antamista sekä diakonia- ja lähetystyötä. Eikä hän karta hankaliakaan aiheita, kuten seurakuntakuri, seurakunnan kipupisteet, sitoutuminen ja seurakunnan jäsenyys.

Lisätiedot

Kuvaus Paul Raja-aho toimi seitsemän vuotta Kokkolan baptistiseurakunnan paimenena ja 22 vuotta Järvenpään vapaaseurakunnan ARKIn paimenena. Paikallisen seurakunnan merkitys ja syvyys ovat näiden vuosien aikana käyneet hänelle yhä selvemmiksi, ja aiheesta on tullut hänen mieluisimpia saarna-aiheitaan. Tässä kirjassa Paul Raja-aho käsittelee seurakunta-aihetta hyvin monipuolisesti. Hän pohtii paikallisen seurakunnan menestyksen raamatullisia peruspilareita, löytää paikallisen seurakunnan seitsemän menestystekijää sekä erittelee virkojen ja palvelutehtävien sisältöä ja merkitystä sekä armolahjojen tunnistamista. Raja-aho käsittelee myös hyvin käytännönläheisiä asioita, kuten kokousten johtamista ja musiikkia, seurakunnan taloutta, kymmenysten antamista sekä diakonia- ja lähetystyötä. Eikä hän karta hankaliakaan aiheita, kuten seurakuntakuri, seurakunnan kipupisteet, sitoutuminen ja seurakunnan jäsenyys.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Raja-aho, Paul
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 204
ISBN 9789524756273
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351354
Asiasanat kristillinen kasvatus, raamatuntulkinta, seurakunnat, seurakuntaelämä, tietokirjallisuus, vapaakirkot, Kristilliset kirkot ja yhteisö
Alanimike 8351354

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Paikallisen seurakunnan salaisuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot