Palkitse taitavammin - Niilo Hakonen

palkitsemistavat johtamisen välineenä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hakonen, Niilo - Hakonen, Anu - Hulkko-Nyman, Kiisa - Ylikorkala, Anna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 352

Lisätiedot

Miten yritys voi erottua edukseen palkitsemisen avulla? Miten erilaiset palkitsemistavat saadaan paremmin tukemaan organisaation toimintaa? Mitä esimiehen ja johtajan kannattaa tietää palkitsemisesta? Palkitseminen vaikuttaa - niin hyvässä kuin pahassa - organisaatioiden toimintaan vielä enemmän kuin yleensä ajatellaan. Siksi on tärkeää, että johto ja esimiehet osaavat käyttää erilaisia palkitsemistapoja asetettujen tavoitteiden ja johtamisen tukena. Palkitse taitavammin on vuonna 2005 ilmestyneen Palkitse taitavasti -teoksen kokonaan uudistettu ja päivitetty painos. Se on tehty suomalaisiin oloihin, ja perustuu ainutlaatuiseen suomalaiseen palkitsemistutkimukseen ja kirjoittajien laajaan kokemukseen palkitsemisen kehittämisestä sadoissa yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa.

Lisätiedot

Kuvaus Miten yritys voi erottua edukseen palkitsemisen avulla? Miten erilaiset palkitsemistavat saadaan paremmin tukemaan organisaation toimintaa? Mitä esimiehen ja johtajan kannattaa tietää palkitsemisesta? Palkitseminen vaikuttaa - niin hyvässä kuin pahassa - organisaatioiden toimintaan vielä enemmän kuin yleensä ajatellaan. Siksi on tärkeää, että johto ja esimiehet osaavat käyttää erilaisia palkitsemistapoja asetettujen tavoitteiden ja johtamisen tukena. Palkitse taitavammin on vuonna 2005 ilmestyneen Palkitse taitavasti -teoksen kokonaan uudistettu ja päivitetty painos. Se on tehty suomalaisiin oloihin, ja perustuu ainutlaatuiseen suomalaiseen palkitsemistutkimukseen ja kirjoittajien laajaan kokemukseen palkitsemisen kehittämisestä sadoissa yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Hakonen, Niilo - Hakonen, Anu - Hulkko-Nyman, Kiisa - Ylikorkala, Anna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 352
ISBN 9789526325538
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 2 2. uud. p
Tilausnumero 8356346
Asiasanat esimiehet, henkilöstöjohtaminen, johtaminen, kannustimet, palkat, palkitseminen, palkkiot, tietokirjallisuus, Liiketalouden hallinto
Alanimike 8356346

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Palkitse taitavammin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot